Esrabyndr Kızlar bebisin kalp atışını kaç haftada duydunuz ben 6 haftalık gittim doktora alttan muayene etmek istedi ve baktığı zaman da yeni oluşuyor dedi sizde durumlar nedir ne zaman duydunuz kalp atışını
Nidaanur Esrabyndr 8.haftaya kadar normal deniyor. Bir iki hafta sonra gidin isterseniz. Bu kişiye göre değişen bi durum. Ben 6.haftada duydum. Yakın arkadaşım 7 buçuk haftalıktı duyduğunda mesela. Endişe etmeyin yani.
MyLittleHeart Esrabyndr Bende 6 haftalık öğrendim devlete gittim karından baktı kalp atışı var ama şuan çok küçük dinletmeyeyim dedi bende zaten dinlemek istemiyordum zararlı olduğu için
Bhyshn Esrabyndr 6 haftada alttan ultrosan ile sadece kalp atışını gördük 7+4 de duyduk canım 6 da küçük diye duyulmuyor dedi doktor
snowglobe Esrabyndr Ben ikinciyi hamileyim ve alttan muayene hiç olmadım. Direk ultrason ile bakıldı o yüzden tıhaf geldi. Geç döllenme olmadıysa 6 7 haftada kalp atışı duyulur
225834zey Esrabyndr 6+3 de kalp atışını duydu doktor Beta 1500 üstü ise zaten direk ultrasonla karından bakıyorlar keseye 5 .haftada görüldü kesem
ruveydaaa 225834zey benim betam perşembe günün1780 di kese gözükmedi karından ultrasonda yarın tekrar çağırdı vajinal bakacak
225834zey ruveydaaa Belkide geç döllenme olduğu için gözükmemiş de olabılır.vajinal bakıldığında olduğu ise kesin gözükür diye düşünüyorum