Yenianne6706 Merhabalar 20-24 haftalık hamişler kaç kilo aldınız? 22 haftalığım kendimi tutamıyorum çok yiyorum 8 kilo aldım 😭😭😭
Funda54 Az alanlar nasıl başarıyorsunuz bunu ya 13 haftalık oldum bugun iki kilo aldım ikiz gebelik çok almamam lazım tansiyon hastasıyım dikkat etmeme rağmen şimdiden artı iki kilo 😔
Cylnmrym Funda54 20-24 haftalarda sadece 1 kilo almıstım elimde degıldı asırı mıde bulantısı yasadım halada iştahım pek yok öyle midem bulanıyor 29 haftalık olduk 4 kilo almısım ve dedıgıniz gibi bende de tansıyon sıkıntısı var o yuzden dıkkat edıyorum
Elfthh Funda54 canim sen kdncini bunaltma.ikizde tabiki alacaksın sadece yediklerini daha çok dikkat et yeterli halamin da.ikizdi kiloluda hamile.kaldi gebelik şekeri vardı son iki ay ona dikkat etti kilolu olmasına rağmen sagliklida dogdular
ozgeerkan73 Yenianne6706 biz 22+3 olduk işte çalışıyorum her dk ayaktayım o yüzden çok yiyorum 10 kilo aldım , doğumdan sonra veririm artık oğlum sağlıcakla doğsun da 🙏🤰 canım ne isterse yiyorum tutamıyorum kendimi
Duyguudaa Ben 18.haftadaım 4 kilo aldım bilmiyorum sadece karnım var bacak ölçülerim falan aynı fakat ödemim çok oluyor özellikle göğüslerde yeme içmem aynı sayılır tatlı dışında bilmiyorum :(
Yenianne6706 Metabolizmam çok hızlıydı benim kilo almazdım yine aynı şekilde yememe rağmen aşırı hızlı kilo alıyorum hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım resmen 😄
Duyguudaa Yenianne6706 bende öyle hayatımda 60 görmedim az kaldı gibi çok mu aldım bilmiyorum ne olucak
amayinedeiyiilerledim Yenianne6706 5-6 kilo aldım. G*tüm büyüdü 🥹 karnım az kilom çok neden böyle🥲 sadece göbeği olan hsmilelere özeniyorum 🥲 ben şişko göbekli dayılar gibi geziyorum ortalıkta😭 22+5