Happ Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür kullanıyorum Fitili dün vajina içinin böyle kalınlaştığını hissettim bugünde daha da fazla gibi itecek yer yok gibi bunu daha önce yaşayan var mı ya da doktoruna danışan ben yazdım henüz cevap alamadım
Cansucannnnnnnn Happ bnde yaklaşık 12 gündür kullanıyorum kuzum günde 4 tane şu an bir sorun yaşamadım bazen öyle tüm şekilde bile atıyor vücut olabiliyor bnce
Happ anneolmak_icin evet dün biraz zorlandım ama gitmişti ama bugün kapalı gibi gönderiyorum derine yine geliyor sinir oldum elimde eridi resmen hala ucunda gibi uzandım artık gidebildiği gitsin diye
Bir_nazenin01 Progestan hormon ilâcı olduğu için bebeğin düşük riskini önlüyor o yüzden rahim kalınlaşıyor bende şuan kullanıyorum normal bir şey 🌸
anneolmak_icin Happ O bende de var maalesef bir aydır kullanıyorum rahim kalınlaştığını düşünüyorum hiç doktora sormadım bir ay daha kullanacağım sonra bırak dedi doktorum
Happ anneolmak_icin benim doktor biraz önce yazdı da uzan yapınca dedi net bişi demedi yarın beta baktır dedi rahim kalınlaşması ya adetten ya gebelikten oluyor neye yorucam şaşırdım
Cansubasar Bende 10 gündür kullanıyorum lekelenmem olduğu için fitili ittirirken elime bsey değiyor gibi 1,2 gündür içerdeki organlarda fitil şişlik yapıyormuş meğer
Happ Cansucannnnnnnn benim atmıyor canım parmağının ucu bile girmiyor itemiyorum sanki duvar örmüşler o derece 😄
Happ Buketmurooo siz hamilesiniz ama sanırm bu durum adet olunacağından oluyormuş sanırım olucam bizede dua edin lütfen rabbim bizede nasip etsin sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Motheranddaughter Bende 2 haftadır kullanıyorum vajinada dışında şişlik yaptı hatta kaşınma falan da yaptı o yüzden 2 gün ağızdan alıp tekrar vajinaya döndüm
Happ Motheranddaughter sanırım adet olunacağı zaman öyle şişiriyormuş bu ayda gebelik olmadı sanırım 😓