akkrn Kızlar 29 ocakta kürtaj oldum. Yine başlık açmıştım ama yok yani gittikçe stres oluyorum. Kanamam hala devam ediyor bugün tam 20 gün oldu. Ben gibi kanaması uzun süren var mı gerçekten tuvalete gittikçe psikolojim bozuluyor 😓 bu arada doktora gittim kontrole ben bir şey göremedim kanama filan diyor rahmimde. Kanama için yorum yapmıyor yani çıldırıcam artık 😭
MadameNoire akkrn ben 12 haftalik iken kürtaj olmuştum bi kere 20 gün sürdü lekelenmem 10 gün temizlendim 1 hafta da regl gördüm 2 ay sonra korunmadan gebe kaldım ama gebe kalmalıyım düşüncesi tasimadim.. akışına bırak canım
Ebbruc akkrn benim 10 gün falan sürmüştü sonra gelmedi bidaha, başka bi doktora daha mı görünsen acaba? 20 gün uzun bi süreç çünkü, bebek büyük olsa doğum yapsan tamam dicem ama haftası da küçük bende 8 haftalıkken kürtaj olmuştum
Fatma_ecem4 akkrn evet bende oldum ve pihtili kanama (parça şeklinde) geliyordu doktor bişey yok diyordu bir aydan sonra duzeldim
Hayalgokce Cnm ben kurtaj olmadım ama 19 haftalij normal dogum yaptim kanamam tam 40 gun sürdü ben cok üzülmüştüm cok yıpranmastm ama gecti gitti stres yapma stres yaptikca devam ediyor
Hlmesahin Benim 7+5 de kürtaj olmuştum 34 gün sürmüştü tabi lekelenme şeklindeydi miktarı çok değildi. Doktorumda bazı kürtaj sonrası lohusalık gibi demişti sizede geçmiş olsun 💐
akkrn Hlmesahin kendimde bir anormallir olsuğunu düşünüyorum artık 💔 bazen leke gibi geliyor bazen bşraz daha fazla ben de. Umarım Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize.
akkrn Ebbruc Olmadı öyle yapıcam sıkıldım doktorlardan da artık bu süreçte psikolojim bozuldu gerçekten :(
Mommmmy Benm kürtajdan sonra ilk adetim normal ama aşırı ağrılı ikinciside 16-18 gün kadar sürmüştü. Ama sanırım rahmim iyice temizlendi sonra hemen hamile kaldım.
akkrn Mommmmy yani 3 haftadır kanama sürüyor ne zaman kesilip düzene binicekte ilişki yaşananak çok merak ediyorum 😅
akkrn Fatma_ecem4 öyle mi inşallah benim de düzelir zaman geçtikçe azalmıyor da hep aynı miktarda nasip artık bir şey olmasın da inşallah
Nuruzunn akkrn özelde kürtaj oldum 12 haftalıktım doç doktorum 40 güne kadar kanama görebilirsin 40 günden azda görebilirsin dedi yani önmli olan 40 günü geçmesin 20 gün normal lohusa sayılıyorsun binevi doğum yapmiş gbi oluyorsun için temizleniyor