GlyEylul Aabbccc yapma yapma 🙈 bana da dedi evde yapıp moralinizi bozmayın hata payı oluyor testlerin dedi . Ben de hiç evde yapmamıştım🍀
Aabbccc GlyEylul Evet bende yapmayı düşünmüyorum canım haftaya pazartesi test günüm ama çok heyecanlıyım ya🙂
Aabbccc EceKrb valla canım kasık ağrısı hafif oluyor batma şeklinde belim ağrıyor ama bilmiyorum 😌sen nasılsın 😘
EceKrb Aabbccc ben bu sabah regl olucakmışım gibi sıcak basmasıyla uyandım sonra gün içerisinde 3-4 kere baya bi sancıyla kasık ağrısı vurdu galiba ben merakıma dayanamayıp test yapıcam günümden önce 😅
Aabbccc EceKrb bendede sanki regl olacakmisim gibi bir his var akıntı geldi gelecek iki de bir gidip bakıyorum birşey var mı diye😌bence yapma bekleee kizz beraber aynı gün öğrenelim,😀
baharmom35 Adr referans aralığın kaç düşük olma sebebi belki geç tutunmuştur çarşamba günü bakalım değer kaç olacak inşallah güzel ilerler artar🤲
Adr baharmom35 ins siiznde olur ama yinede zor kardeşi olsun istiyorum o surecc madi manevî psikolojik olarak zor oyuzden çok üzüldüm