Ozlemmmmm Kızlar prilam günde kaç kez kullanıyorsunuz? Normalde 6 haftalıkken aksam yatmadan bır tane ıcıyordum ama artık fayda etmiyor nasıl kullanabılırım sabahları cok bulantım oluyor
tatlibebegim_ Ozlemmmmm gece yatmadan 2 tane içiyodum geçiriyodu gün içinde bulanmıyodu ama doktorum 2 tane fayda etmezse günde 4 tane içebilceğimi söyledi sabah 1 öğlen 1 gece yatarken 2 tane diye
Kuboss-98 Ozlemmmmm sabah iki bir de yatmadan iki tane içiyorum. Birer tane içmek bana da fayda etmiyor
Ozgis1s Ozlemmmmm bana kesmezse günde 4 e kadar içebilirsin demişti doktorum. Gece 2 sabah 1 öğlen 1 . Bir süre öyle içtim ama ilacı içmeyi unuttuğum bi gün midemin bulanmadığını farkettşm ilaçta beni kötü etkiliyormuş . Tabi herkese böyle olcak diye bişey yok aklınızda bulunsun ❤️
95papatya Ozlemmmmm İlk hamileliğimde gece yatmadan 2 tane yut demişti doktor zaten dozu çok düşük olduğu için öyle yapıyordum tek içtiğimde asla fayda etmiyordu şimdide ikinci hamileliğimin başında kullandım yine aynısı dedi doktorum mide bulantım bitince bıraktım zaten
Ozlemmmmm tatlibebegim_ teşekkür ederim 2tan içtim şimdi bakalım yarını atlatabılırım umarım calısırken cok zorlanıyorum
Ayvareceli Ben bulantılarım çok olduğu zamanda gece yatmadan 2 tane içiyorum. Öyle verdi doktor. Şükür bulantılarım biraz azaldı da kullanmayı azalttım
tatlibebegim_ Ozlemmmmm bana çok faydası oldu 2 tane içip yatmak 1 aydır kullanmıyorum bitti bulantı çok şükür
Beyza2727 Ozlemmmmm gece yatarken 2 tane yutuyorum gün boyu rahatım iştahım oluyor sizin gibi 1 tane yutuyordum yetmiyor du😊
Ozlmcnn6 Ozlemmmmm 6 aylık hamileyim hala kullanıyorum her gece 2 tane prilam sabahta 4 mg onzyd ilaç içiyorum anca geçiyor ki siz 1 tane içiyorsanız çok zor geçmesi gece 2 için hala geçmezse doktor onayıyla Onzyd ekleyin
Mesen Ozlemmmmm uyumadan önce 2 tane atıyorum yaklaşık 1 aydır kullanıyorum zor bir süreç Allah kolaylık versin inşallah
Melos9 Ozlemmmmm 30+5 hala gece yatmadan 2 tane kullanıyorum bazen diyorum bir gün içmeyim ama bulantıdan kendime gelemiyorum galiba doğuma kadar devam edicez 😔
Sltngzllr Ozlemmmmm gece yatarken iki tane içiyorum bende gün içinde idare ediyor dayanilmayacak gibi olursa sabah iki gece iki tane iç dedi bana doktor
busraltin Ozlemmmmm bana doktor cok miden bulanırsa iki kere al demişti gece yatmadan birtane içiyordum gündüz hic içmedim ama