mavikelebek54 Sakarya’da yaşayıp Aslıhan Kal Kaymaza muayene olan var mı nasıl bi doktor? Medar hastanesi nasıl iyi mi?
Uydurbisey mavikelebek54 ben de Aslıhan hanıma gidiyorim.Cok memnunum.Çok ilgili ve guleryuzlu bir doktor.
Esraabbaa Ben gidiyorum Aslıhan hanıma. 3. Doktorum 19. Haftamda tanıştım kendisiyle ve aşırı memnunum hem çok bilgili hem de aşırı güler yüzlü ve sempatik bir doktor. Keşke en başında tanısaydım dedim
mavikelebek54 Esraabbaa videolarından paylaşımlardan samimi iyi bi doktor gibi geldi bana da hoşuma gitti açıkçası. Bende iyi ilgilenen güleryüzlü samimi bilgili bi doktorla devam etmek istiyorum. Çekinmeden bişeyleri sorayım ya da o bana detaylı anlatsın vs. Medar hastanesi nasıl peki
mavikelebek54 Uydurbisey muayene ücreti nasıl peki. Bende hem bilgili hem güleryüzlü iyi yaklaşan biriyle devam etmek istiyorum. Öbür türlü çok zor oluyor. Çekinmeden bişey sorabilmek lazım ya da o her şeyi detaylı söyleyebilmeli. Ani bişey olduğunda kendine ulaşabiliyor musunuz
Esraabbaa mavikelebek54 ben de 3 senedir serdivandayım acil için de başka bölümler için de medardan başka hastaneye gitmedim o yüzden kıyaslama yapamam ama genel olarak memnunum. Ablamda doğumlarını orda yaptı ondan da biliyorum. Muayene ücreti 1215 olmuş nst 100 tl. Doğum en son ilk doğumlar için sezeryan 17 vajinal 20 bindi ama zam gelmiş olabilir ben de perşembe soracağım
DYC Esraabbaa normal doğum mu yaptınız ? Doktor hanım normal doğumu destekliyor mu yani? Bir de hastanedeki ebe ve hemşirelerle ilgili tecrübelerinizi sormak istiyorum. Bebek doğduktan sonra doktor gidiyor malum ve hemşireler çok tecrübesiz olabiliyor. Yenidoğan bakımı için vs soruyorum
Esraabbaa DYC anca gördüm diğer uygulamaya geçtiğim içinn. Evet normal doğum yaptım doktorum da gayet destekledi memnundum