laylagva ya söyle soylim ben yeni evlendim memleketimden uzağa geldim kaynanamın ısrar isteği ile neyse gebeli ertelemim dedim evlerine gittimde bana çok çok iyidir destektir evlendimiz ay birileri doldurmuş eşimle küsmus sonradan haberim oldu bende hamileli öğrendim kistim vardı baya büyük onun ağrısı beni bitiriyordu günde 7 8 defa kustum oluyordu vitamin eksikliği zaten vardı kusmalara bağlı bayıldım bı kere kafam kalorifer demirine denk geldi halsizlestim su görsem midem bulanıyordu kaç kere sağlık ocağında düşük tansiyon ile serum taktılar hepsi üst üste geldi o halde eşim annesini kırmış üzmüş diye eşime kızdım sürekli annesuni aradım sen nasılsın demiodu yada kötüyüm desem geçer dedi sonra geçti baktım yine eskisi gibi çok çok iyi zaten bir ay küs kaldı ama ben o bir ayda sürekli ağladim geceleri anne diye sayiklamisim rahatsızlıklardan dolayı gripte oldum ağır geçti oda. O kadr yetersiz hissediyordum ki biri eşime zayıflamışsin dese aşırı üzülüyordum çünkü bilmedim yemek yok ama goresim gelmiodu surejli sebz yemeği bulgur yapabilirdim eşim çok çok destekti nöbetçi oldu günler bile gelip gider kontrol ederdi o dönemde ailesine sinirlenmişti çünkü çaresiz hissediyordu benle küs sen bişey yapmadin ki diodu ama geçti ya doğumdan sonra yine elden ayaktan düşersem diom eşim ailemin yanına gidelim orda doğum yap dio evleri küçük onlarda kalabalık rahat olmam evimde olmak istiom ama evumde olsam ya kimse yardım etmezse yine o bayılmalar acılar kusmalar olur mu korkusu var. 3 aydan sonra evde yapmadım iş kalmadı eşim on kilo birden aldı o kadr duzledim ama işte yanlız kalma korkusu taşıyorum