Melekprenses Ebrara dogum zamani hangi doktor varsa o yapiyor devlette yani sizin secmeniz birseyi degistirmiyor ki.
hanlnim Ebrara ben eğitim araştırmada melih demire gitmiştim dış gebeliğimi teşhis etmişti. İlgili bir doktor onu tavsiye ederim
Ebrara annevebebek17 32 haftalık gebeyim henüz hiç orada kontrole gidemedim. İstanbulda oturuyorum doğumum orda olacak. Şuanlık Hamiyet hanıma randevu aldım. Henüz zamanı gelmedi.
annevebebek17 Ebrara anladım o an kim nöbetçi ise o giriyor ameliyata diye biliyorum.. Yada gittiğiniz doktor eğer sezareyene giriyor sa onun nöbetçi olduğu güne yatış yaptırıyor öyle oluyor
Elifnur54 Emrullah sezer var birde melih adi soyadini hatrlamiyorum ben ilk dogumumu devlette yats yaparak yaptm sorun yaşadım ozele gecis sagladm dgum sirasinda 2. Yi devlette dsnmuyorum ama muayenelere mecbur gdicem tarama testleri yaptrmak icin
Kizaniminanasiyiim hanlnim melih demir özel ücretle doğum yapıyor mu acaba bilginiz varmı 4den sonra ücretli muayene yapabilen doktorlar oluyor ya onun gibi