Asknrkygncylkca Ayva yiyip yanaklarınıza gülücük yaptığınızda çocuklarınızda gamze oluyormuş biliyor muydunuz 🤗 bunun gibi şeyleri bilenler varmı ben çok inanıyorum hep merak ediyorum 🤔
Aryam2019 Asknrkygncylkca ayva yedim nefes alamadım tıkandım zaten bebek diyaframa baskı yapıyor kötü oldum en güzeli Doğumda Ebeye söyleyeceksin yanağını hafif sıksın iz yapsın al sana mis gibi gamze
Bulut74 Asknrkygncylkca inanıyorum canım kızımda çok yedim gamzesi var 🤗😊 bu hamileliğimde yiyorum 😌😊👍
Nisanurr Bende oğlumda ayva aşırı yemiştim ama gamze için değil canım çektiği için ve oğlumun da gamzesi var ama gerçi benim iki yanagim da da var hangisinden bilmiyorum 😍🤷🏼♀️
Mervekaya Gamze aslında yüz kaslarının kısa olmasından kaynaklanan genetik bir problemdir. Bazen genetik bir sorun, nasıl da güzellik ölçütlerinden olabiliyor değil mi? Keza renkli gözlü olmak da genetik bozukluğun sonucu ortaya çıkar. Gamze, üst derinin, cildin alt bölgesi ve daha derininde bulunan dokulara yapışması ile meydana gelir. Deri altı yağ dokusu, üst cildi ve kas dokuyu bir arada tutan tabakadır. Gamze dimples embriyonik gelişim sürecinde gelişen cilt altı bağ dokusunda bir sorundan kaynaklanır. Yüz kas yapısında bir varyasyon da gamzeye neden olabilir. Gamze hakkında bir diğer ilginç gerçek de, gamzenin nesilden nesile geçen genetik bir miras olduğudur.Gamzeler genellikle iki yanakta oluşur. Tek yanağında tek gamze nadir görülen bir olgudur. Ebeveynlerden çocuklara gamze transferinden yalnızca bir gen sorumludur. Her iki ebeveynde gamze var ise, çocuğa gamze geninin kalıtım yoluyla geçme şansı % 50-100 arasında değişir. ALINTIDIR
Aryam2019 Gzddlk canını acıtacak şekilde değil herhalde ebeler hemşireler bilir parmağını yanağına koy gamze yap acıyor mu bakalım
Yshlt Ben böyle inanmıyorum ya :/ benim de gamzem var eşiminde var annemin de var ağzıma Ayva sürmem hiç sevmem yemicem de bakalım bebem gamzeli mi gamzesiz mi olacak ☺️☺️
Omerhatice Asknrkygncylkca belki dogrulugu vardie ama ben gebeligim boyunca 1 tane bile ağzıma surmedim ve oglumun ayni benm gibi hem cenesinde ve yanaklarinda 3 tane gamzesi var 😊
Asknrkygncylkca Ben gamzeli herkesten ayva yedim oldu cevabı aldım 🤣 ben deniyorum valla bakalım nolcak
Buseamaikizlerburcu Asknrkygncylkca bnde yedim bi ara hergun yiyodum simdi yemiyorum haftaya dogurunca insallah soylerim size😂 eger olmamissa bastirrim valla yanağına
Deletedmom0333 Asknrkygncylkca bende ayva yiyip çekirdeklerini yanaga koyunca oluyor diye duydum herkes farklı soyluyor