Ozgealprslan 38+0 dayım daha çok bacaklarda olmak üzere kaşıntım başladı sanki vücudumda bir şeyler geziyor gibi yaşayan var mı ne yapabilirim ?
momofmychildren Ozgealprslan gebelik koleztasi olabilir ya da alerjik mutlaka doktorunuza danışın ve kan değerlerinize baktırın
Livanur22 Ozgealprslan ilk hamileliğimde olmuştu yatış yapmışlardı ama alerjikmiş kabarcık oluyodu sadece küçük küçük bacakta özellikle geceleri daha çoktu
Ask_kokulum Ozgealprslan bende aynı haftadayım karnımda küçük küçük şeyler çıkıyor nedenini bilmiyorum
Tatar59 Ozgealprslan canım korkutmak istemem asla ama hemen bir dermatologa gorunmeni tavsiye ediyorum. Uyuz salgını var. Uyuzun gezdiğini hissedersin çünkü.
Ozgealprslan momofmychildren döküntü veya kızarıklık şişme yok sadece sanki vücudumda bir şeyler dolaşıyor bende kaşınıyorum
Ozgealprslan Ask_kokulum doktoruma danıştım kaşıntıyla beraber döküntü kızarıklık olursa acile başvur dedi bende sadece kaşıntı var Şuan kızarıklık yok sizinde aklınızda bulunsun
Ask_kokulum Ozgealprslan neden oluyormuş peki kötü bir şey mi kızarıklık oluyor bende küçük küçük sivilce gibi hatta
Neclaengin13 Bendr 22 haftada başladi aşiri kaşiniyor ama tek gögsum kaşiniyor ve gögsümde kuruluk dökuntu var bilmiyorum ne yapıcam bir hafta sonra köntölüm var bakayım doktor ne diyicek
mutluannee96 Neclaengin13 merhaba 2 gündür benim de sadece göğsüm kaşınıyor 28 haftalık hamileyim. Kolestaz tek bir yerin kaşınmasıyla olur mu yoksa alerjik bir şey midir bilemedim birkaç gün daha bekleyeyim diyorum kontrolüme 2 hafta var
Ozgealprslan mutluannee96 kolestaz daha genel bir kaşıntıymış sanırım hamilelikte cilt kuruluğundan dolayı da olabilir bol su içip cildinizi nemlendirin
Neclaengin13 mutluannee96 istersen saglik ocaginda kaşinti icin ilaç veriyor bana verdi ama cok az faydasi oldu istersen sende git cnm