Kdjhjhhj tugbadurmaz34 valla al bendende o kadar ama benim doktorum hiç kiloma bakmadi valla belki bu hafta muanem var bakar
tugbadurmaz34 Kdjhjhhj benim de bakmaz ama ben kendim sormak istiyorum bir anormallik var mı diye bu arada şeker yüklemem de var Salı günü inşallah onunla bağlantılı değildir bu durum
Kdjhjhhj tugbadurmaz34 bende sizin gibi şüphelendim gebelik şekerinden geçen hafta yaptim çok şükür çikmadi bi sorunda yok dedi o yüzden takmiyorum artik
hilalficil Bende 4 aylığa girdim 3bitti 2,5 kg aldım ve iştahsızım kusuyorum midemde bulanıyo ama çok meyve yedim sanırım şekerden aldım kiloları 😂 biraz daha dengeli gitmeye çalışcağım boy 162 59 kiloyum şuan 13 haftalık
Gzmbcktngz hilalficil 36. Hafta oldu 58 kiloydum 77 ye çıktım sadece 1 ayda 7 kilo aldığım oldu yani toplamda 19 kilo şuanda doğuma kadar da dewam eder yani ne zmn olcagi belli değil bı aksilik olmazsa normal doğum olucak
Moonlight7 33 haftalığım 4 kilo verdim💆🏻♀️ şekerim olduğu için böyle oldu benim tabi çok dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum
tugbadurmaz34 Kdjhjhhj bende sanmıyorum çıkacağını çünkü belirti yok ve sağlıklı besleniyorum bir anormallikte yok ama bu kadar kısa sürede iştah artışı olmadan düzenli ve az yemeyle nasıl 10 kilo aldığımı aklım almıyor hala bu arada iç karnım aşırı dar ve zayıf hamile kaldım ondan şaşkınım 🙄🙄🙄
Kdjhjhhj tugbadurmaz34 malum bebeğin sıvısı kendisi vucut farklilasiyor ödem oluyor vucuttan vucuda da değişiyor malum ama yinede doktorunuza söyleyin bi baksin kana falan
snysngn -Eminee ilk kızımda 25 yaşımda 56 yla hamile kaldım. 63 le dogum yaptım. kızım 3920 gram dogmuştu. şuan 35 haftalıgım 54 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum. yaş 31.
tugbadurmaz34 Kdjhjhhj kız 0 ödem tuzsuz besleniyorum zaten inşallah bebiş almıştır fazlasıyla zaten bu gittiğimde bütün değerlerime baktıracağım salı günü inşallah kafam rahat etsin 😁
busduuk1914 hilalficil 30 haftadayım 7 kilo aldım. 16ya kadar 0 kilo, 16-22 arası 5 kilo, 22-30 arası 2 kilo aldım. Keşke o 5 kilo aldığım günlere dönsem de günde 5 öğün yemeseydim diyorum çünkü o 5 kiloyla bi anda çatladı karnım 😂