Kahvemsi-05 Hamişlerim güzel annelerim , -Çin ve Rus takvimi -Kan yenileme cinsiyet testi Kimlerde Tuttu??🎀🐥
Deletedmom_110 Kahvemsi-05 bu dedikleriniz nasıl oluyor zahmet olmazsa bir anlatır mısınız ilk kez duydum bende yapmak istiyorum çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini
Beyza2727 1palyaco benim de 2nci gebeliğim İlk gebelikte erkek derdi kızım oldu simdide kız diyor tersi olur inşallah 🥹☺️
Kahvemsi-05 Deletedmom_110 Google giriniz kan yenileme cinsiyet testi yazın ilk siteye bilgilerinizi girip sorgulatın aynısını Çin takvimi ve Rus takvimi içinde yapabilirsiniz😍
Kahvemsi-05 ipeklinaismom Ya Hiç Anlamam Ki Öyle Şeylerden, Araştırdım Okudum Ama Anlayamadım Yok Ayna yansımasını Hesaba alın falan😂😂 bilen birisi varsa bakabilirmi bi kaç kişiye baktırdım kız dediler ama
Deletedmom_110 Kahvemsi-05 Üçünü de yaptım erkek çıktı inanamıyorum dün usg görüntüsüne bakan bir arkadaşta erkek demişti Allah ım inşallah 😍😍
Kahvemsi-05 ipeklinaismom Galerimde Şuan bir kontrolden 2 tane ultrason resmi var ondada 8-9 haftalık olması lazım çok küçük🎀🫶🏻 https://mutluresim.com/image/znSrSH