Zeynep1604 Aleynadelen bende şuan 5+4 deyimm femara ile gebe kaldım bende hamd olsun. Ben keseyi tam 5 haftalıkken gördüm kalp atışı için bekliyorum 💖 hep beraber sağlıcakla bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah🤲
Aleynadelen Zeynep1604 oyyy ne güzel😍❤️ çok sabırsızım başka doktora gidebilirim ama diyorum ki günden güne de büyüyor ya ultrasonda görmek daha keyifli olur👼🏼🫠
Seda344 Aleynadelen aşkım yaaa. Gayet normaldim de. Hemşire öyle diyene kadar. 3 düşüğüm olunca. Yinemi korkusu sardı beni. Yarın sabah 10 da vercem kan. Kan sonucunu alana kadar pek rahatlayamıcam sanırım 🥰
Aleynadelen Seda344 haberdar et ama sanmıyorum bir terslik olduğunu merak etme. Yarın da gecsın güzel haberlerden sonra daha stres yapma etkilenmesin bebişkoş 🥰👼🏼
Seda344 Aleynadelen tatlım kan sonucum güzel çıkmış. Aradılar beni. Haftaya Salı kese için gün verdiler bana 🥰🥰
Aleynadelen Seda344 canım nasılsın kalp atışını ve bebeği gördün mü 😍 aynı haftadayız merak ediyorum yolunda mı herşey? 🥰
Seda344 Aleynadelen canım evet keseyi bebeği gördük. Herşey yolunda dedi doktor. Kalp atışını bu perşembe gidip duycam inşallah. 10 gün bekle dedi. 6 gün geriden geliyor gebeliğim. 🥰 şuan 6+2 olduk. Normalde seninle aynıydık.
Seda344 Aleynadelen Salı keseyi görünce doktorum dedi 10 gün sonra kalp atışı. Çok sık iyi değil ultrason. Bende yatıyorum. Dinleniyorum. Perşembe yada cuma giderim tekrar 🥰
Aabbccc Seda344 Murat hocanin yanına mi gidiyorsun canım daha 🙂bende Perşembe inşallah keseyi görecem Allah’ın izniyle
Aleynadelen Seda344 çok şükür bol dinlen. Geriden gelmesi de problem değil. Cihazlardan bile en az 4 gün sarkmalar olabiliyor😍 hadi bakalım kalbini de duy yeter💐🥳
Seda344 Aabbccc evet ilk kontrolü Murat hoca yapıyor. Takibim için Cerrahpaşa da Altay hoca başlıcam. Ona yönlendirdi Murat hocam 🥰
Aabbccc Seda344 bende hep onun yanına gidiyorum canım Perşembe de gidecem yine kese için 🙂😍Ama sanırım yollarımız artık ayrılacak murat hocayla 🙂