S_boral2 Kızlar 6 haftalık gebeyim kahverengi lekelenmem oldu normal mi? üç gebelik yaşadım, bunda böyle oldu ikinci gebeligimde kanama oldu düşük yaşadım bununda öyle olmasından korkuyorum
korkmazbeste S_boral2 Yerleşme kanaması olabilir içeride fazla durduğu için kahverengi akıntı şeklinde gelebiliyor sürekli olan bir akıntı değil ise sıkıntı yapmayın yerleşme kanamasıdır ara ara gelebilir🌸
Hediyesevda S_boral2 ben şuan o durumdayım kahverengi lekelenmem oldu bebek aşağıda düşük tehliken var dedi doktorum progestan fitil verdi 6 günümde lekelenme azaldı bi gidip görünün ve bol bol bacaklarınızı uzatıp dinlenin
Patito__ S_boral2 dr a gidin cnm progestan veriot yerleşme de olablr ama yinede onlem almak cok ii olur cunku dusukde vr.
Gnc_012 S_boral2 Benim de ilk ayımda koyu kahverengi gelmişti ama akşam bir kez geldi devamı gelmemişti doktora gittiğimde kanama alanı görünüyor demişti sonra kendiliğinden geçti kanama alanı da yok oldu S_boral2
Busraaslantas Lekelenme kanama her zaman düşük tehditi derler doktorlar. Mutlaka doktorunuza görünün muhtemelen Progestan başlayıp istirahat önerirler
S_boral2 Hediyesevda gidip göründüm bna aynı ilaç verildi bol bol uzanmami söyledi inşallah atlatiriz