genc2kizannesi Kızlar gripken doğuran var mı bebeğe geçer mi acaba?evdeyken grip oldum resmen burnum akıyor hapşuruyorum sürekli 😪 perşembe günü doğumum var, nasıl atlatabilirim hızlıca ?
Merfakts genc2kizannesi ben de sinüzit ve faranjit oldum doktorum kbb’ye yönlendirdi doğuma yakın bebeği de etkiliyor dedi. Perşembe gününde beri ilaç kullanıyorum benim de zorunlu sezaryene dönecek muhtemelen salı günü doğum yapacağım. Gerçekten çok tedirginim iyileşir miyim yoksa doğuma engel olur mu bilmiyorum 😔
MelteM2cck genc2kizannesi Perşembe günü benim de dogumum var sezaryen. Geçen gün anestezi doktorumla konuştum. Sakın hastalanma enfeksiyon, grip, nezle sakın olma dedi bana. Siz aile hekimine yarın sabah gidin hemen en azından bi sprey şurup biseyler verir belki
genc2kizannesi Ankara-58 bebeğe bir zararı oldu mu? benim birde sezeryan olucak devam ederse bu hapsurmalarla doğumdan sonrası benim için çok kötü, normal bir hapsurmada 5yıllık sezeryan yerim acıyor birde daha yeni iken düşünemiyorum 😭
genc2kizannesi MelteM2cck inşallah ya teşekkür ederim bende perşembe günü doğurucam yarın bir sağlık ocağına gidip ilaç verebilir mi sorayım çok çabuk atlatiyorum normalde ama ya atlatamazsam endişesi de var
MelteM2cck genc2kizannesi geçmiş olsun inşallah. Atlatırsın endişe etme içini ferah tut. Tavuk suyu çorbası falan iç bağışıklığın kuvvetlensin. Tahin pekmez ye kuvvetlen hani. Aile hekimi de biseyler verirse çabuk toparlarsin. Benim de büyük kızım bugün hastalandı boğaz enfeksiyonu anladığım kadarıyla. Yarın sabah ilk işim aile hekimine götürüp antibiyotik istemek olcak bana bulastirmasin🥰🌻
Ankara-58 @“genc2kizannesi”#p31523726dogum sonrasi ateş dusuremediler cnm doğum ertesi gün azizim yüzüm dışına attı halsizlik çöktü bende hala dikiş yerlerim iyilesmedi cnm benim muhtemel emfeksiyondan dolayi