serra88 Kizlar, cogu unluler (turk) , kimse cinsiyet partisi yapmiyor, bazilari ise koskoca partiliyor, cok abartili degil mi? Sizler nasil ogrendiniz paylasin bakalim🩵🩷
fundatlas serra88 doktorum sormuştu parti yapıcak mısınız söyleyeyim mi diye direkt söyleyin dedik eşimde bende asla bekleyemeyiz 😂 9 ay bile geçmek bilmiyo sabırsızız neyseki son 60 💙
Saba00 serra88 belki linç yicrm ama cahil işi bu cinsiyet partisi ne gerek var doktor bize söyledi soranlara söyledik
Tatar59 İlk cocigumda yaptım parti. Görümcem çok heves etmisti. Bu defa doktora eşimle birlikte gittik doktor ben söylemem sürpriz olsun dedi yine muayenede söylemedi bı balon patlatın en azından diyerek kağıda yazıp verdi ama biz çıkar çıkmaz açıp baktık 🤭☺️
Tatar59 Tatar59 tabi öyle büyük bı parti değil. Mavi pembe bir kaç balon, bir de siyah balon patlattik bu kadar.
Yaseminn2345 Benim eşim ben asla bekleyemem dedi. Alt tarafı akşama kadar bekleyecekti. Doktora birlikte girdik adam bir anda söyledi zaten öyle öğrendik ama içimde kaldı. Bu ilk bebek diye eşimi kırmadım. İkinci olursa kendim gizlice kağıda yazdırıp bir balon patlatma istiyorum😂
minikmucizeemaak serra88 Ben öğrendim eşim bilmiyordu. Renkli fişek aldım, eve geldim balkonla yaktık ikiniz görümceme de fotoğraf çektirdik bu kadar 😂
bahocum serra88 genetik test ile öğrendik telefonla 😅 doktor ne hissediyorsunuz diye sordu. O zamana kadar hiç hissetmemiştim. Kız mı? Dedim evet bir kızınız olacak dedi tebrik etti gülüştük eşimle sarıldık falan. Şahsi fikrim cinsiyet partilerini gereksiz ve boşa para harcama olarak görüyorum. Kız da olsa erkek de olsa sevinmeyecek miyiz zaten? Videolarda görüyorum örneğin kız çıkıyor abartı hareketler sevinmeler ee erkek çıksa oturup ağlayacak mı sanki 😂
Adenala serra88 Yani abartı kişiye göre değişir bence ben yapmadım doktorumuz direkt söyledi zaten 😂 parti falan eror verdi bende
Alpsmommm serra88 oğlumda yapmadım balon patlatmak istedim ama maddi imkanlardan yapamadım bu 2 gebeliğim yapmıcaktım ama oğlum çok istedi 1 balon alıcam evde eşim ben oğlum video çekecez