Bukre_ esmerrmm kesinlikle yemeyin hamile olmasanız bile çok zararlı hamileyken direk bebeği etkiler kendiniz makarna haşlayın körili kremalı veya bol baharatlı yapın ama kesinlikle noodle yemeyin
bahocum esmerrmm marketlerde satılan instant noodlelardan diyorsanız yani normalde de tüketmeyin bence 😅 ama restoranlardakilerde tüketebilirsiniz tabi eti ve tavuğu güzel piştikten sonra sorun olmaz
Elif_49 @esmerrmm çok seviyorum sadece onu yiyebilirim etten tiksinen biri olarak ama korkudan ağzıma bile sürmedim yersem zaten eşim beni boşar o derece sağlıksız diyo
myavocado Elif_49 bu kadar canınız çekiyorsa evde yapabilirsiniz, makarnası satılıyor sosunu da neli seviyorsaniz tertemiz evde hazirlarsiniz.
esmerrmm bahocum et diyince ay yok midem bulandi sogdum şuan saol 😂😂 et urenleri midemi bulandiriyorda
Yaseminn2345 Benim de canım kola istiyor 😥😥😥 bir iki kez içtim ama şimdi sona yaklaştım içmek de istemiyorum of.
esmerrmm Yaseminn2345 esin icerken bi iki yudumdan bosey olmaz bnce bnde 6aydir icmedim bi iki yudum haric
esmerrmm Kubra-00 cips arada nadir yiyorum valla ilk gebeligimdede yemistim cok sukur kilolari etkilenmiyor takip ediyorum , ama kola bnde tamamen cikarttim tabiki ☺️