Tugbacim34 Dörtlü yaptıracaksınız direk gebe bölümüne alın. İkiliyi ve üçlüyü perinatolojiye alın. Ben gittiğim de dörtlü için gebe bölümüne almam söylendi, verdikleri kağıtta da dörtlü test için normal gebe bölümünün testi yaptığı yazıyor bilginiz olsun
_725gm 3_oglan_annesi hiç bilmiyorum 😂😂😂 özellere yaklaşılmiyor çok pahalı artık nasibimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz.
yeni-annelik _725gm ben 15 haftalığım 20. Haftada detaylı ultrason yapılıyormuş orda yaptırmak istiyorum genelde randevuları nasıl veriyorlar mesela kaç gün sonraya alınabiliyor
Arsell Cerrahpaşa murat dilmener yerleşkesinde perinatoloji randevuları var şuan bakmak isteyenlerin haberi olsun
yeni-annelik Arsell baktımda kadın doğum yazıyor murat dilmener de gebe polikliniği diyor ama perinatoloji yazmıyor
yeni-annelik Arsell baktımda kadın doğum yazıyor murat dilmener de gebe polikliniği diyor ama perinatoloji yazmıyor
Arsell yeni-annelik sanırım 6 poliklinik var. 5. olan perinatoloji..3 de gebe Perinatoloji bitmiştir tıkladiginizda saatler cikmazsa
yeni-annelik aslanbaby_ bende detaylı ultrason için çam sakura perinatoloji bölümünden randevu aldım ama sadece riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor sanırım sizin riskiniz var mıydı risk olmadan da bakıldığını söylemişsiniz
yeni-annelik poncikkk perinatoloji riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor randevu sisteminde size riskiniz olmasada baktılar mı