pamukpamukoldum Selvink ben cok kötü oluyorum🥺 Mutfaga giremiyorum Herseye öğ möğ Yemek yiyemiyorum siz?
Ezel16 pamukpamukoldum 🥺🥺 Seni çok iyi anlıyorum bu ben 🫣 1 aydır sulu ev yemeği yiyemiyorum soğan kokusu beni maf ediyor mutfakta nasıl olacak bilmiyorum 😔
Selvink pamukpamukoldum sabahları aşırı hassasım mutfağa asla giremiyorum eşim destek oluyor. Bi de aşırı yemek ve ağır parfumlerde cok rahatsız oluyorum. Prilam dr gün icinde kusma ve bulantımı hafifletti diyebilirim.
Ezel16 Ss4 9+2 sürekli bulantı, halsizlik 🥲 Kilo veriyorum böyle geçiyor umarım 3. ayda bulantılarım geçer herşeyden bulanıyor evde ki olan sıvı sabuna kadar 🥺 Ağrım sızım yok çok şükür nadir oluyor kasık ağrısı hamd olsun böyle geçiyor 🥰
Ezel16 Ela2021 Başınız sağolsun canım, Allah sabrınızı arttırsın 🤲🏻😔 9 ay önce aynı şeyleri yaşadım çok zor 😔 Rabbim cennette sizi buluştursun 🤲🏻
Ss4 Merve1712 9+5 canımm💞 daha önce bir kayıp yasadıgım için korkuyorum belirti olmayınca. Bazen vajinada batma oluyor ve sag kasıkta hafif agrı bide meme hassasiyeti 😇 kontrolümde 26 sında sizin? 😍
225834zey Ss4 9+0 ❤️ bir kere mide bulantısının dışında bir şey yaşamadım çok şükür Sadece mide yanması arada nadir kaşık ağrılarım oluyor o kadar
Merve1712 225834zey aynen canım ya mide yanması bendede çok oluyor o an birşey atıştırsam geçiyor🥰canım akıntın falan oluyor mu hiç
225834zey Merve1712 Akıntım arada oluyor Sanki altım ıslanmış gibi his de oluyor arada. En çok olan sürekli lavaboya çıkıyorum 😊