Ebrufarid Sevgili anneler yada anne adayları sizce hangisi karar vermedim hasta bezini bir adet kullanıp kalıyormuş sonra normalde pede gecebiliyormussun depende de ilk gün aşırı kanama olursa sıkıntı olurmuş aman millet çok. Kafa karıştırıyor sizler ne aldınız boşunà kullanmayacaksam hasta bezi almayayim diyorum
ayaniz Ebrufarid ben e bebekten baby&me markasının lohusa pedini aldım..belki 1 pakette depend alırım 1 paket yetiyor artıyor diyorlar ilk günler sanırım okadar yogun oluyormus sonradan azalıyor normal pede geciyormuşsun
Hatunnn Ebrufarid depend kolaylik oluyor bez dha kalin ragtsz ediyor bi kac gun snra bn kotexe gectim mesela bi 2 paket depend yeter bnce
Ebrufarid dml33 bilmem ki ben henuz almadım. Ama.hasta bezi varsà boşa para verme ilk gün kullanirsin sonra normalde pede geçersin
Selale_bati Ebrufarid benim arkadasim sezeryan oldu normal buyuk pedlerden kullandi banada bosuna alma dedibdepend bende normal buyuk ped aldim
Selale_bati Ebrufarid arkadasim sadece 10 gun az az oldu kanamam dedi zaten hastanede en fazla sezeryan olursan 2gun kalirsin dedi normal dogumda 1 gun sik sik degistirisin pedi dedi ogle aldim bende cunki normalde bile pedim azcik buyuk olsa rahat edemiyorum dependlede hic rahat edemiycekdim biliyorum eger lazim olursa heryerde depend var zaten alir esim
Gozdealpu Sezaryen ise hastanede hasta bezi istediler. Eve gelince normal pede geçtim. Dependin paketini açtığım için iade edemedim çok gereksiz.
Bskrt Ebrufarid ben depend aldm daha kullanmadm ama evde denedm Çok rahat külot gibi giyiliyor ve hasta bezi gibi kaba değil, iç çamaşırı gibi duruyor Kenarlardan yırtıp çıkarıyorsunz hemen bence daha kullanışlı
Sevilmesebebi Ebrufarid ben hasta bezi ve Pet aldım drum öyle dedi rahat olur diye kilot gibi giyilenlerden aldım rahat oluyo