Adalove Kızlar çok afedersiniz bugün tuvalete gittigimde dışkıda kurt gördüm ve ardından baya uzun sarı akıntım oldu hamileyim
Mercanaa Adalove kıl kurdu olmuşsunuz dr gidin bence bebekte enfeksiyon yapıyor bildiğim kadarıyla ilerlerse
yamanagihan amayinedeiyiilerledim Adalove bi başkasının tuvaletnden de kapılabiliyor virüs mikrop gibi. Bol bol ılık duş alın yada ılık ılık silin kendinizi.
Mercanaa Adalove genelde yikanmamis meyve ve sebzelerden oluyormuş benim kızımda oldu ondan bulaştı bana bulaşıcı bi ilet
Mercanaa İc çamaşır ve nevresim takimini yüksek derecede yıkayın o parazit kolay kolay ölmuyor çünkü bide gece makatta kaşıntı oluyor mu oluyorsa ilerlemiş parazit oralara yumurta bırakıyormuş benimde başıma geldi ondan biliyorum ama hamile değildim o zmn
Mercanaa Adalove ben dr utandığım için gitmemiştim nar suyu ve elma sirkesi içtim geçti ama siz sirke icmeyin bebek için zararlı olabilir
BADE38 @Adalove bence doktora gidin nar vs tüketmeyin herşeyi bilseydik doktorlar neden var kimsenin aklına uymayin iki dakika hastaneye gidin ve tedavisini doktordan öğrenin
Mercanaa BADE38 sanki zehir iç dedik ztn doktora gidin dedim bende okuduysan randevu bulamıyorum dediği için nar ye dedim ben hergun tüketiyorum hamileyim zararli biseyi hiçbir hamile anneye önermem ztn
BADE38 @Adalove acilden giriş yapın hamileler için öncelik tanınıyor bebeğiniz ve sizin sağlığınız için diyorum burdaki fikirleride denemeyin lütfen doktorlar googleye göre bile bişey yapmayın diye çok uyarıyor