fadiyee Yasemincee26 bizde 21 haftayız saymadım hiç ama genellikle akşamları daha çok hareketli oluyor
cbskrt Yasemincee26 22 haftalık olduk yemek yedikten sonra ve otururken ya da uzanırken hissediyorum genelde 🤷🏻♀️
Merve61nc Yasemincee26 14 cü haftadan beri hissediyorum hareketlerini 16 dan sonra daha da hareketlendi benim benek baya hareketli 😀
eminegokk 20+5 olduk biz 19 A girdiğimden beri çok hissediyorum hareketlerini özellikle yatarken ilk hissettiğim 19. Haftalik iken çığlık atmıştım çok değişikti tekme değil ama içerden sağ sol yapınca net hissediyorum bazen de ufak tekmelerim var 🙏🏻
Neclaengin13 Kizla benim 24+6 günlük dün baya hissettim bu gün hissetmedim evi temizledim dip köşe her yeri yemek falan yaptim baya yoruldum ondan mi anlamadim arada böyle oluyor iki gün hissetmediğim de oluyor ilk gebeligim normal mi bu
Firstpreg Neclaengin13 Siz hareket ettikçe bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı dalgalanıp onu uyutur. Çok isterseniz bir Türk kahvesi içip solunuza yatın, o zaman hissedersiniz.
Yasemincee26 Neclaengin13 bende bugün pek hissetmedim birşeyler hissettim ama çok hafifti bağırsak hareketleri gibiydi bilmiyorum endişeliyim bugün
Mommelike Yasemincee26 en çok uzandığımda yatakta tekme atıyor gün içinde hareket ederken hiç hissetmiyorum 😂
Neclaengin13 Firstpreg tşk ederim cnm deneyeceğim inşallah hareket eder ya ilk gebeligim korkuyorum ya baya
Firstpreg Neclaengin13 Ben 21+4’teyim, sadece 1-2 kez hissettim. Benim de ilk gebeliğim. Ultrasonda doktor sağlıklı olduğunu söylediği için üstünde durmuyorum.
Neclaengin13 Firstpreg ben hissediyordum hep ondan endişe ediyorum ama hissettim kizim annesine kıyamadı 😁😁
eminegokk Yasemincee26 şimdiye kadar hiç hissetmediğim için 19 dan beri hissediyorum sürekli bağırsak hareketleri gibi karnım mı diyorum o mu çözemedim ilk gebelik olduğu için sanırım ama hergün hissetmeyebiliriz bu normal bir şeymiş bu arada korkmayın
Neclaengin13 Yasemincee26 biraz daha bekle bence çikolata ye uzan benim ki 3 gün hareket etmedi sonra etti
elmaelmaelma Sayamadığım kadar çok. Gece gündüz sürekli uyanık ve hareket halinde gibi. Doğunca nasıl olacak diye çok merak ediyorum 🤷🏻♀️