nununundunyasi HESA20 benim de böyleydi bir kaç gün önce. Ebru hanıma Instagramdan yazdığımda daha olmamış devam et dedi. Sonraki günler daha da siliklesti anlamadım. Ama sen kesinlikle değerlendir bugünü
Donthappymom HESA20 yumurtlama yok canım daha ama yarın olma ihtimali yüksek , t çizgisi en az c kadar koyu olması lazım veya daha fazla koyu 🌺 Örnek amaçlı bakabilirsiniz
HESA20 Mervee__ Yarın gündüz değerlendirebilirim de o yüzden dedim geçen ay da ovülasyon yapmıştım böyle olduğu gün değerlendirme yapıp yumurtlama günü değerlendirme olmamıştı ertesi gün koskoyu olmuştı bilemiyorum Allah büyük nasip olur inşallah
HESA20 nununundunyasi ay öyle mi bende birgebeningünlüğünden aldım bugün zor gibi de o yüzden yarın dmiştim yarın da gündüz veya sabah değerlendirebilirim
nununundunyasi HESA20 aynen kuzum ben de ordan aldım yazdım kendisine seninki gibi olmuştu çünkü benim de. Daha olmamış devam et sabırla diye ses atmış. Bugünü es geç yarın dene bence de 🩵
HESA20 nununundunyasi zaten yarın değerlendirebilicem sadece🥹 çatlama günü maalesef müsait olamıcam😔 Allah’ım büyük tutar pozitif sonuç alırım bende sende İsteyen herkese nasip olsun Allah’ım amin
nununundunyasi HESA20 amiin amin sen değerlendir umudunu da yitirme gerisini O’na bırak, bırakalım canım 🩵