ayse__ 35+2 günlük hamileyim 4-5 gündür yalancı sancılarım var takip ediyorum düzensiz ve belli bir süre sonra geri geçiyor Sizde ne kadar süre sonra düzene girdi yada yalancı sancılardan ne kadar süre sonra doğum yaptınız?
mombarbie_ ayse__ 33den bu yana var yarın 39 olucam 2cm açıklıkla geziyorum 1 haftadır hala gelen giden yok 😵💫
LamiyaCetinkaya ayse__ Maalesef bu şekilde doğum tahmini yapılamaz, 30. haftadan beri yalancı sancılarım var, 39+2′yiz
hayalim35 ayse__ yalancı sancılardan 10 hafta snra doğum yaptım hiç düzene girmedi doktor başlattı şuan 30+4 üm dün gece sancılarım vardı ama düzensiz 🤷♀️
ayse__ Benim açıklık varmı yok mı bilmiyorum doktor hiç bakmadı sancılarda yeni başladı zaten haftaya randevu aldım bakalım hayırlsı
Kucukanne26 Benimde 35 de başladı 37 olucam Salı günü hala gelen giden yok kilosu biraz daha artarsa sezeryan olacak korkuyorum bende normal istiyorum o yüzden adaçayı ananas hurma ne varsa deniyorum gelsin diye ama sanırım o zamanını biliyor 😂
papatyatanesi Kucukanne26 yaa bende aynı sizin gibiyim bebeğim daha da kilo alırsa 39. Haftada sezaryen olucam🥹inşallah normal başlar doğumumuz🤗
Minnosunannesi_2 mombarbie_ korkunun ecele faydası yok valla 😅😅 Gelmeyince gelmiyor malesef 38 li haftalardayken diyordum ki ya 40 a kadar gelmezse naparim ben filan ama başına gelince Rabbim yardiminu sabrını gönderiyor elhamdülillah hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olur insaAllah