seymakrky Powergirls Benim 38+3’te alındı hatta 4 cm açıklığım var ama hala bekliyorum kasılma sancı yok çarşambadan beri beklemedeyim 39+0’ım bugün. Bazılarının hemen doğum başlayabiliyormuş ama bazılarının benimki gibi de olabiliyormuş
aysah1525 seymakrky Maşallah nasıl güzel ilerlemiş haftanız Sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🥰 Ben de serklajlıyım 22 haftadayım şimdi. İlk hedefimiz 28. Hafta sonrasında biz de görürüz inşallah 38leri
seymakrky Powergirls yok canım benim ilk doğumum sezeryan şimdi vajinal doğum planladık o yüzden suni sancı vermiyorlar kendi kasılmalarımın düzene girmesini bekliyoruz 5 cm olmuş açılmam yatışım yapıldı beklicez bakalım
seymakrky aysah1525 inşallah inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin sonu güzel olsun ♥️ hiç geçmeyecek gibi geliyor o haftalarda günler ama geçiyormuş bolca dua teslimiyet ile 🌷
Drygrrs 🌝 aysah1525 sağlıkla alalim kucağımıza. Anixserklaj olunca çok korktum ben dün. Simdide hastanede yatıyorum eve yollamadilar 1 hafta
Drygrrs aysah1525 bisey demedi ki iki haft geç kalmışsın dedi sadece. Simdi antibiyotik endol progestan fln bi tedavi altına alındı bilmiyorum ki
seymakrky Aynurkrm evet dönmüştü ama kafası yamuk tam kanala girmemiş bu da doğumu biraz geciktiriyor
aysah1525 Drygrrs Anladım canım rabbim acil şifalar versin inşallah Güzel haberler ile haberdar et bizi de 🥰 Hangi şehirde yaşıyorsun
aysah1525 Drygrrs İnşallah dua edelim hep birbirimize Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin hepimize 😍