Dyg34 Mucizem00 doktoruna sormadan alttan falan alma basın dönüyorsa da ikaç içtikten sonra dinlen hemen ayaklanma düsersin falan allah korusun birde ilaçlardan sonra bol su iç oda rahatlatır azda olsa seni
Crocus20 Mucizem00 tansiyonunuzu düşürdüğü için öyle oluyorsunuz. İmkanınız varsa tansiyonunuzu ölçüp bir tuzlu ayran içebilirsiniz. Fitil olarak verse iyiymiş doktorunuz. Hem etkisi daha fazla oluyor hemde hiç yan etkisi olmuyor
Gamzeciks Mucizem00 hap olanı çok baş döndürüyor. Bir süre kullanmıştım bende. Doktorum akşamları uyumadan önce alabirsin demişti.
EcemErgen Benimde cok basimi donduruyo uykum felaket geliyo. Sanki boyle sarhosmusumda sızmışım gibi :) ama bebelerimiz icin dayanicaz napalimm progestan gercekten düşüğü önler mi?
Ilkheyecanim Mucizem00 bende kullanmıştım baş dönmesi uyku ve mide bulantısı yaptı bende içince kolumu kaldırcak dermanım olmuyodu
Asknrkygncylkca Mucizem00 benim doktorum ilişkiyle çocuğun kesinlikle alakası Yok demişti hamile kalırken damarlarda sıkıntı olabiliyormuş ilişkide problem Yok demişti... kanamanın sebebini bulamadıkları için genelde ilişkiyi yasaklıyorlar hemen