Naciyemutlu Filiz-kkn04 dün joie litetrax bebek arabası aldım canım mağazada indirim vardı ama bugün saat 10 da bitiyordu joie indirimi. Zaten sayfasında da öyle yazıyodu.
Filiz-kkn04 Edayusufdoruk ne zaman gidiceksiniz acaba joie ana kucağı indirimi magzada devam ediyormu fiyatını sorabilirmisiniz
Filiz-kkn04 Edayusufdoruk %36 indirim gözükyo ama fiyat düşmüyor mağazadaki fiyatı ögrenirmisiniz rica etsem
oguzkagan_ Filiz-kkn04 Hepsiburada’ya baktınız mı? Orada da ebebek satıcısı var. Ben oradan almıştım.
Filiz-kkn04 oguzkagan_ orda kalkmış indirim gözüküyo ama kendi sitesinde %36 inidirim yazıyo ama Fiyat dişmüyo sepette acaba magazada düşüyormu magazaları arıyorum açmıyorlar ilçede yaşıyorum gidemiyorumda
oguzkagan_ Filiz-kkn04 Uygulamada hangi fiyatsa mağazada da aynı fiyattır. Kaç kez mağazaya gidip ürün inceledim. Orada sorduğumda uygulamadaki fiyatla aynı oluyor denmişti. Haberiniz olsun.
Elfckmn Fiyat indirimli görünüyor hala ama sepete atınca yine eski haline geliyor bu sorun çok oluyor indirim bitti ama aklinzda kalmaması için mağazayı arayıp sorabilirsiniz yine de
Filiz-kkn04 Elfckmn magazaları aradım ama açmıyolar %36 indirim gözüküyodu ama fiyatttan %36 düşümüyo
Snem33 Filiz-kkn04 dün akşam %36 indirimliydi bugun bitti o kampanya sadece %10 indirim ver bende kaçırdım bebek arabası alacaktım 🥹
Moonfaced Filiz-kkn04 6479 lira %10 indirimli hali indirimi bitmiş 25 şubatta joie de tekrar indirim var e bebeğin sitesinden bakabilirsiniz indirimlere
Filiz-kkn04 Naciyemutlu ben buunde geçerli sanıyodum ama 25 inde tekrar gircek gösteriyor inşallah girer
Snem33 Filiz-kkn04 nerede yazıyor 25inde tekrar olacağı bende kaçırdım joie bebek arabası alacaktım eğer olacaksa bende beklerdim ya