klbkvadisi Merhaba istanbulda anadolu yakasında detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız biyer söylermisiniz özel hastahane olarak Bazı yazışmalar okudum video resim vs verılıyormuş ekstra çıktı verılıyormuş bu şekilde detaylı ilgilenen neresi var acaba ?
yeschef-13 klbkvadisi Merhabaa ben Altunizade Acıbadem Perinatoloji de baktırdım 5 şubatta toplam 1 saat 48 dk sürdü tam bebeğin pozisyonu uygundu bir sürü resim aldık çok keyifli geçti ❤️
ipeklinaismom klbkvadisi Üsküdar hospitalturkde uygun ve Rabia hanımın iyi olduğunu duydum bı arayıp sorun isterseniz
MelteM2cck klbkvadisi ben Üsküdar hospitaltürk hastanesinde yaptırdım çokta memnun kaldım 40 dkya yakın ilgilendi tek tek herseyine baktı doktor. Renkli resim de verdi. Bir cokyerden de uygundu tavsiye ederim. Rabia hanım. Arayıp randevu alabilirsiniz. Yaklaşık 10 gün önceden falan randevu veriyorlar
klbkvadisi yeschef-13 fiyatı neydi acaba yakın bir zamanda mı baktırdınız görsel atma şansınız varmı bazı cihazlar gerçekten çok net merak ettim 💕
yeschef-13 klbkvadisi Evet 5 şubatta baktırdım evet çok net ama kd doktorumda aynı hastanede oda renkli bakıyor ve veriyor aynı netlikte bunda önemli olan tek tek incelenmesi kontrol edilmesi💐 ben fiyat vermiyim ama siz hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz gitmeye karar verirseniz
yeschef-13 klbkvadisi Yanlış anlama herkesin bütçesi farklı bir postta daha fiyat sormuşlardı söyledim sonra garip geldi kötü hissettim 💐
MelteM2cck klbkvadisi ben Aralık ayında yaptirmistim 865 tl idi. Şimdi yeni yılla beraber 1000 civarı olmuştur. Ama bir çok yerden yine uygun. Görselleri de çok netti
klbkvadisi MelteM2cck tamam yarın arayıp soracağım bugun pazar olduğu için bakmıyorlar sanırım telefona
klbkvadisi yeschef-13 ben fiyat öğrendim evet herkesin bütçesi farklı yüksek geliyor olabilir bazı kişilere ama detaylı ultrason önemli birşey ben zaten siz 1.48 dakika ilgilendi dediğinizde fiyatının yüksek olacağını tahmin etmiştim teşekkür ederim 🍓