Happ Bu konuyla ilgili üroloji nasıl bir muayene yapıyor tedavi nasıl oluyor bilgisi olan var mı arkadaşlar eşimi ikna edemiyorum muayeneden korkuyor
Beyzabyrksrgn Happ bizde de sperm hızında sıkıntı çıkmıştı ilk spermiyogramda eşim tedavi için gittiğinde 2. Spermiyogram istediler ama onu vermemize gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendik. Bol bol keçiboynuzu pekmezi yesin özellikle sabahları 2 kaşık demişti doktorum ama eşim yarım şişe içiyordu stresten sanırım biz faydasını gördük umarım size de tedaviye gerek kalmadan şifa olur 🌸 Happ
Aysennnnnn Happ Benim eşim kaç defa gitti canım hatta çekiniyordu biraz utangaç ama mecbura kalınca gidiliyor. Korkulacak bişey yok. Acılı bir işlem yapılmıyor. Ultrason vs. Korkmasın gitsin.
Rabia81saka Üç gün birlikte olma boşalma dio andropoloji diye glba tam adını unuttum üroloji yolluo o bölüme orda kap bişi veriolar bosalio ona bakiolar kabdan alipda
Happ Rabia81saka yarına aldım randevu inşallah giderse o test için farklı bir gün versin o zaman doktor inşallah öyle olabilirse
mrp2023 Happ ürolojiye gittik biz sperm azlığı çıktı toz bi takviye verdi suya atmalı onu kullanıyoruz ama sadece sperm testi yapmadılar bize birde ultrason çektiler onuda doktor çekiyor yine üroloji yönlendirdide çektirdik acılı bişey değil
mrp2023 Happ kaç yaşında eşin, korkulacak utanacak bişey yok aslında sonuçta biz nasıl kadın doğuma gidiyorsak oda oraya gitmeli bebek düşünüyorsanız
Rabia81saka Happ farklı güne veriolar zaten canm ertelemeyin eşini ikna et git rahat olsun 🤭😊eşim bana dedi o sprem testi verilen yerde p*rno bile aciolarmis rahat boşalma yapan diye
Happ mrp2023 içine çubuk sokarlar bilmem ne diyor manyak şaşırttı benide acaba mı dedim biz gibi sandı herhalde 😄
Happ mrp2023 28 e girecek bende öyle dedim ben her ay yatıveriyorum ya bir kere sen git dedim deli deli şeyler düşünüp kendini korkutuyor
mrp2023 Happ ahahha yok yok öyle bişey yapmıyorlar sperm testi sonucunuda götürün sadece ultrason ve elle muayene eder
Happ mrp2023 mail olarak gelmişti bize telefondan bakar artık doktor tekrar test içinde gün verir herhalde değilmi çünkü yarın gidersek test veremez günü tutmuyor uzun zamandır birliktelik olamadı
Happ Rabia81saka daha önce özel klinikte verdide öyle şeyler yoktu bu devlet hastanesi olacak ondada yoktur diye düşünüyorum
mrp2023 Happ hemşireyim bende eşimde, bence böyle şeyler özel hastanede daha iyi, bizde özele gidiyoruz, daha rahat oluyor
Happ mrp2023 sadece kontrol edilmesini istedim ikna etmişken hemen götürmek istedim muayene bile yaptırmam diyor hala ama bakalım neler yapıcaz