Ecem0707 Progestan 100 mg kullanıyorum 4 gündür başım dönüyor gözümün önü kararıyor ayağa kalkamıyorum normal mi kullanan var mı varsa benim gibi olan var mı
GuzelMelegimm Ecem0707 aynen öyle. Ağızdan alındığında insanı mahvediyor. Fitil gibi alttan alın. O zaman yan etkisi daha az oluyor
teacher-mom21 Ecem0707 ben ilk haftadan beri 200 mg kullanıyorum vajinadan, ağızdan etkisi az yan etkisi çok bence vajinadan alın
Fatma_ecem4 Ecem0707 doktorlar değişik bana da vajinadan al dedi etkisi daha yüksekmiş ağızdan alındığında yan etkisine alisabilsek iyi ama hiç alışma olmuyor malesef
Hamislik Ecem0707 merhaba ecem hanım aldığınız saat çok önemli etkilerini azaltmak isterseniz gece uyumadan önce alın.doktorum bana bu şekilde önerdi.gerçekten de çok rahat oluyor.Hormon ilaçlarında sersemlik uyku mide bulantısı baş dönmesi gibi semptomlar çok olası.Uyumadan önce alırsanız etkilerini hissetmezsiniz.
teacher-mom21 Ecem0707 size hem az etkisi olanı yazmış hem de ağızdan al demiş 200 mg yazdır ve vajinadan al bence
Ecem0707 Fatma_ecem4 4 gündür kullanıyorum Sabah öğle akşam hep aynı oluyor yumurtalarım gelişmediği için 15 gün sonra doktura gideceğim gelişmemiş olursa iğne yazacak mış doktor
Fatma_ecem4 Ecem0707 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun ben hiç alisamadim bu hapı keseceği günü sabırsızlıkla bekliyorum beni çok rahatsiZ ediyor sanki dalgalı bı denizde tek başıma denizdeyim gibi 😄
Sema_42 Merhaba bende kullanıyorum. Progestan 200mg fitil olarak. Ağızdan baş ağrısı, baş dönmesi, görüntü kararması bulanık görme gibi yan etkiler olabiliyor. Bir süre sonra bünye alışıyor.
Ecem0707 Hamislik sabah öğle akşam kullanıyorum hafta içi çok zorlanıyorum ve çalıştığım için benim için zor oluyor ama mejbur
Kubraaaslan Ben hem igne hem de hap kullaniyorum hap 2 tane iciyorum asiri bas donmesi ve bas agrisi yapiyor eger o agriyla uyuyabilirsen geciyor sabah kafan kazan gibi oluyor 😀
Iremkoko Ecem0707 doktorum bana bu yan etkileri söyleyip özellikle alttan almamı söyledi bence alttan al aynı etki
81Asu O hap gerçekten yan etkisi fazla ben kullandigimda agizdan bildiğin baygınlık gecirir gibi oluyordum konuşmam bile yavaşliyordu kafam dagiliyordu
Gmzesr 81Asu aynı etkiler Bnde yaşıyorum yani insanın kafasını uçuruyor etkisi ağır bir ilaç ama ben kullanmayı bıraktım çok şükür doktorum bırakalım artık dedi
Gizem9688 Doktor bana ister vajinal istet agizdan alabilirsin farki yok demisti ben. Tam 7 haftadir agizdan aliyorum sabah aksam 200 er mg. Yan etkisi tabiki var ama öyle asiri degil. Ya da artik alismaya basladim 7 haftadir kullanıyorum 12 haftalik olcaz yarın. Ben de kesecegi günü sabirsızlikla bekliyorum. Insallah progestani kesince midem de biraz duzelir. Kaziniyor gibi oluyor surekli progestan yüzünden. Bulantiya çeviriyor sonra.