Elif_49 ? Çok ağrıyor belim sabahları bile bazen kalkamıyorum ben ne yapabilirim sizce doktoruma dsnisayim mi sizce
gizem-cbn Elif_49 maalesef normal benimde çok ağrıyodu belim kalçam fıtığın vardır belki o zaman ekstra ağrıyor
Sadeceanne2 Elif_49 magnezyum eksikliği yapıyor bir kaç hafta sonra kalça bacağa da kramp yapar. Doktoruna belirt onları yazar ( muz yediğim zamanda. Azalıyor benim ) bide uyur iken. Bacak arana yastık la. Destek sağla. Oda ağrıyı azaltıyor
Elif_49 Bir doktora sormuştum beyin ve omurilik cerrahine git tomografi isterler demişti ama zararlı değil mi çok çok ağrıyor bazen sandalyede dahi oturmak da zorluk çekiyorum sizde de oluyor mu bel ağrısı
Bettulakkus Sinemis567448 gece benimde belime ağrı girdi sonra bacağıma vurdu halen bacağım ağrıyor hafif daha 5+3 haftam yarın doktora gideceğim soracağım
Sadeceanne2 Elif_49 doktorun dan iste verir Özellikle belirli bir ayı yok magnezyum un. Ama dediğim gibi kabız yapmıyor ise ben mesrela muz yediğim zaman. Ağrım hiç olmuyor Muz dada magnezyum var çünkü