Hemşireye vermek için
5 li hastane çıkışı ( zıbın alt üst şapka eldiven çorap ) nohut battaniye bez ( bazı postlarda ıslak mendil pamuk alt açma örtüsü verenleri de okudum bu kısma cevap verirseniz sevinirim bunlar da gerekiyor mu hemşire için ben gerek duymadım )
Bebek için yedek 5 tane zıbın 3 takım bir tulum bir isimli tulum 4 adet çorap ⅚ tane ağız mendili şapka eldivenler hastaneden çıkarken giydirmek için kalın bir tulum.
2 adet müslin battaniye bir adet penye battaniye hastaneden çıkarken örtmek için kalın puffy battaniye. Bebeğin yüzünü örtmek için tülbent. Kirlileri koymak için bir torba
Her ihtimale karşı bir paket bez 1 numara 40 adet vardı içinde. Islak mendil temizleme pamuğu
2 adet alt açma örtüsü
Sezeryan olacağım için bir kutu mama silikon kaşık
Biberon emzik süt sağma makinesi göğüs kalkanı göğüs pedi. Pişik önleyici krem göğüs ucu kremi.
Kendim için iki adet önden düğmeli pijama takımı bir adet lohusa takımı çekim yaparsam diye terlik taç. Örme yelek havlu diş fırçası diş macunu tarak nemlendirici krem kağıt havlu tuvalet kağıdı 3 tane çorap depend bez 2 adet emzirme sütyeni 2 adet atlet 4 adet külot hastaneden çıkarken giymek için alt üst takım gelen giden olduğunda rahat edemezsem diye emzirme önlüğü de koydum ve pusetimiz hazır şu an bunlar dışında kapı süsü takı yastığı ikramlıklar balonlar süsleme malzemeleri olacak aklıma gelenler bunlar ama hala valizi kapatamadım aklıma bişey gelir diye eksik olmasında fazlası zarar etmez herşey elimin altında yanımda olsun istiyorum 🌸