2024annesi Arkadaşlar saç dibim çok geldi ve beni kötü hissettiriyor. Hamileyim diye sabırla bekliyorum ama böyle de kendimi pek sevemiyorum aynada. Boya yapıp bebişi sağlıkla doguran anne örneklerine ihtiyacım var ilk 3 aylık dönemi bitirdim bu arada..
Gizyy 2024annesi ilk gebeliğimde doğuma girene kadar boyattım. Şimdi 15+3üm daha geçen hafta boyattım bebeklerim de çok şükür sağlıklı
Liyamm1 2024annesi Bende boyatmak istedim kuafor sorun olmaz dedi ama doktor biraz bekle sabirli ol dedi 😂🫠
Tuba0404 2024annesi ben hep boyadım ama bitkisel amonyaksız boyalarla hatta sezeryandan bi gün önce boyadım bi sorun olmadı çok şükür doktorum da bitkisel olduğu sürece sorun yok demişti
SmyEsciv 2024annesi doğal içerikli boyalar var ünlülerden falan araştırabilirsin özge özder hamileyken boyatmıştı youtubeda videosu var diye biliyorum deyatlı
Yaso55 Bence boyatmamakısın bnm de öyle boyatamıorum bebek herşeyden vitamin alıor tırnaktan diş diplerine kadar bence boyatma
Damla_aslan1 Bende boyatmak istiyorum ama çok kararsızım beyazlarımda çok fazla hem kendimi iyi hissetmek hemde bebeğime zarar vermek istemiyorum Kimyasallarla
2024annesi Gizyy ya maşallah ne güzel sevindim. Boya türünüz neydi, kimisi bitkisel öneriyor ama o da kalıcı olmuyormuş deniyor.
Gizyy Mira1604 normal krem boyayla boyatıyorum ilk hamileliğimde doktoruma danışmıştım hiç bi sakıncası yok demişti ki kendisi çok tecrübeli bi doktordur bu hamileliğimde de yine aynı şekilde devam ediyorum