ilkografya İyii geceler canlarımm bebişiniz kaç aylık ve kaç kilo aldınız ben 4 kilo verdim 1 kilo aldım şimdi 59 kiloyum ne kadar kilo alırım hareketsiz yaşıyorum beni nasıl etkiler siz neler yaptınız acabaaaa ❤️❤️❤️❤️
XBirmelekannesiii ilkografya 9 aylık 48 ile hamile kaldım 63 kiloyum 18 kilo civarı aldım v bende çok haraketsizim veririm heralde doğumdan sonra
ilkografya Ayy ne güzel kilodasın maşallah 🧿 ama düşük kiloda olanlar daha fazla alıp daha hızlı veriyorlar diye duymuştum
YaSeEeeee 26 haftalığız +7 kilo ile devam ediyoruz, ilk başlarda çok kilo verdiğim için az aldım gibi görünüyor şükür ilk oğlumda 20 kilo almıştım ve çok ödemliydim umarım böyle devam ederiz 🤲🤲🧿
Srfe01 ilkografya ben birşey yiyip icemedigim.icin ödem.olmuyo ama ödem.olmamasi için tuzlu dan uzak durmak gerek diye biliyorum bide hamur işi ekmek fazla.seker bunlardan uzak durup hareketli bı hamilelik geçirmek bol.su içmek gerek
YaSeEeeee ilkografya doğumum yaza gelmişti ben ondan olduğunu düşünüyorum ağustos ayıydı, başka hiç bir nedeni bulunamadı o zaman ama doğumdan sonra balon gibi sönmüştüm 🤔
Ipekulas ilkografya 21 haftalık oldumm 3 kilo verip 3 kilo aldım😂 şimdilik iyi gidiyorum sanırım kilo alma korkusu var bende de ekmeği bıraktım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamileliği öğrendiğim günden beri ekmek yemiyorum sağlıklı beslendiğim için 3 kilo verdim şuan almamda normal sanırım. Ve bende tamamen hareketsizim markete bile çıkmak gelmiyor içimden 🥺
ilkografya Ipekulas evett ya ben de öyleyim işten de ayrıldım hamilelik öncesinde artık çok sıkılmak dışında bir şey yapamıyorum 🥲