Sdacbc Selam ben terkrardan geldim oğlum 27 aylık oldu 2.düşünüyorum sanki düşünmüyoda olabilirim bilemiyorum aralarında çok yaş farkı olmasın istiyorum eskiyi düşününce uykusuz geceler aklıma geliyo geri vazgeçiyorum şaşırdım kaldım 🤧🤣😂
perihankrkya Sdacbc bizde düşünmüyorduk cnm oglum 3bucuk yaşında simdi de 1 aylik hamileyim daha cok açmayalim dedik yoksa rahata alisicam bidaha istemem diye yaptik gitti😂
Kubrak1993 Sdacbc canım biz 19 ayligiz bakalım inşallah sağlıklı ilerler de şuan ufak bı hamilelik var sanki bir sorun olmazsa ☺️
perihankrkya Sdacbc arada oluyor gibi oluyorum ama istiyodumda 🤣🤣🤣 bakmasindan korkmuyorum ama ogluma hamileyken mide bulantısından çok cektim 4 ay yattim ne yemek ne su yiyip icemedim kusmaktan snra kesildi ama dogasiya kadar da sabah kustum😂 tek korkum suan mide bulantısı 😂😂😂
Sdacbc perihankrkya ay evet miğde bulantısı kötü oluyor diyorlar benim hamileliğimde hiç olmadı çok şükür 🙏 Yardımcın flan varsa tabi korkmazsın okadar 🤣😂
perihankrkya Sdacbc esim var bin şükür herseyi yapmisti sadece temizlige annem le ablam geldi arasa yemegi annem yapti yolladi arada esim yapti bunda da annemler yardimci olur ama ben oglum icin üzülüyorum onunla vakit geçiremezsem diye insallah hic kusmadan atlatirim 🥹😂
Sdacbc perihankrkya inşallah canım hayırlısıyla kucağına al canım evet orası tam bi vicdan olayı şuan bulantın yok ama düşünmemeye çalış birazda hamileliğin verdiği hormonlarla daha çok duygusal olursun ilaçlarında mı faydası olmuyo miğde bulantısına diğer olaya gelince benim eşimde yardımcı olur ama bi anne kadar olamıyolar yine bütün yük bizde oluyo benim ailem şehir dışında farklı illerdeyiz zor oluyo tek büyütmek yani bilemedim 🤷