Firstmomfirstchild Doğuralı 20 gün oldu. Sezaryan dikişim kendi kendine düsecekmis galiba. Biraz yanma ve ağrı başladı. Yani canımı acıtıyor. Sizin sezaryan dikişleriniz ne zaman düştü?
Ecem95 Firstmomfirstchild Dikiş atılıyor mu hâlâ ya çevremde ki herkes bende dahil yapıştırma olmuştuk. Doktorunuz kontrole çağırdığında bakar dikişlerinize
Firstmomfirstchild Yenianne7 yapıştırma da ip kullanılmıyor dimi? Benim ameliyat yerimde ip var da o yüzden. Pek bilmiyorum bu tarz konularıda
Firstmomfirstchild MelteM2cck yani ameliyat yerimin son kısmında ip gibi bir sey var. Yapıstırma ve normal dikis farkini bilmiyorum. Ama estetik dikiş yaptık demislerdi
Yenianne7 Firstmomfirstchild Benimkinde bir başında bir sonunda minik bir ip vardı ama görünmüyordu bile gerisi yapışıktı ve fark etmedim eridi mi düştü mü doktor muayene ederken söylemişti
MelteM2cck Firstmomfirstchild estetik dikiş yaptılarsa o düşmezki. İç katmanları normal dikiyorlar. Dışı estetik yapıyorlar. Dikiş düşme olayını kim dedi size peki
MelteM2cck Firstmomfirstchild sezaryendan sonra kontrole çağırıyorlar zaten git doktoruna danış derim. Şimdi insan görmeden yönlendiremiyor hem doğru da olmaz. Doktor görsün belki pansuman bisey yaparlar
Firstmomfirstchild Elamomy yani nasil anlatsam. Dikisin tamaminda ip yok sadece kesik noktasinin sonunda ip var baglanmis bir sekilde ama dikis yapilan derinin tamaminda yok :) iki gündür de agrı yapmaya basladı
Firstmomfirstchild Yenianne7 evet benimkinin sonunda var :) baglanmıs bir sekilde. Ama bas tarafında ve tamamında yok. O baglanan kısmıda son zamanlarda çok ağrıyor
Yenianne7 Firstmomfirstchild Ağrın çok oluyorsa doktora git bir muayene etsin istersen çünkü iç dikişlerine vs bakar
Firstmomfirstchild MelteM2cck kendileri söylediler diktikten sonra. Bu gözüken ip kendi kendine düser dediler. Dogumdan 1 hafta sonra kontrole gittim her sey normaldi
Firstmomfirstchild Elamomy yani bana doğumdan sonra 1 hafta sonra gel dediler gittim ultrasonla kontrol ettiler. Her sey normaldi. Doğumdan sonra da gözüken ip kendi kendine düsecek demislerdi