Elifnare93 Karbeyaz_ merhaba n’aptınız acaba bende çok baş ağrısı çekiyorum kendimi zor tutuyorum ilaç içmemek için ya
Karbeyaz_ Yenianne7 herhangi bir sıkıntısı yoktur ama dimi canm dayanamıyorum çok şiddetli ağrıyor 2 saat önce falan parol içmiştim biraz hafifledi ama şuan yüne şiddetli ağrıyor
Yenianne7 Karbeyaz_ Yani zaten mentol gibi birşey şakaklarıma ve boyun köküne sürüyorum direk burnuna soluma canım bence bir zarari olmaz onu sür gözünü bağla karanlık bir odada uyumaya çalış ben ancak böyle baş ediyorum, çok geçmiş olsun 🩷
Karbeyaz_ Yaso55 Türk kahvesini de öğlen içmiştim günlük dozumu aldım yani şuan tekrar içsem olur mu ki ben çok kaygılı bir insanım herşeyi sorup öyle yapıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Karbeyaz_ Elifnare93 merhaba canım çok kötü yakalandım ben şiddetli kuru öksürük kemiklerim ağrıyor birde şiddetli baş ağrısı 🥺🥺dün geceden bu yana uykusuzum tek içtiğim parol migren taşı kullanıyorum birde 🥺🥺🥺
Elifnare93 Karbeyaz_ çok geçmiş olsun rabbim bizlere yardımcı olsun bu migren baş ağrısı bi geldi mi gitmiyo bende taş aldım