Kafi 3827 birde ben 7 buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum canım 3 tane kaybım var şuan 4.hamileyim ve benim eczaneden almadığım test markası kalmamıştır bütün markalar hakkında neredeyse bilgim var ama pes etmek var mı asla 😊 inşallah seninde burada güzel haberlerini alırız 🌸
Marshmellom 3827 üzülmeyin lütfen geçen ay bende de aynısı oldu. 2 farklı testte pozitif çıktı.adwt oldum.kanda negatif çıktı.o yüzden bidaha kan vermeden umitlenmicem.testler yanlış sonuç verebiliyor cunku
3827 Marshmellom kesinlikle benimde güvenim kalmadı 5 yıldır hiç denk gelmemiştim böyle bi saçmalığa onu da gördük çok şükür 😢
MeAy 3827 umut vermek gibi olmasin uzmeyin kendinizi ama bu deger yükselebilir sanirim, bir kac postta görmüştüm bu deger çıkıp yükselen isterseniz tekrarlaryin kan testini, umarim yanlis bilgi vermedim size
5280Al Testler malesef yanıltıcı olabiliyor bir çok kişiye böyle yazdım anlatmak istedim sürekli çizgiyi gören hayırlı olsun kesin bebek var böyle şeyler yazmayın kanda görmeden kanda görmek te yetmez düzenli beta artışı ve sonrasında ultrason ister doktor size gebelik tanısını bu şekilde koyar sevgili hanımlar mutlu etmek isterken yanlış yönlendiriyorsunuz hayal kırıklığına uğratıyorsunuz insanları bence çok yanlış birsey Sevgili Post sahibi arkadaşım sizde bu şekilde test yapacaksınız adet gecikmesini en az 1 hafta beklemeniz gerekir ki betanız için doktor daha net konuşabilsin bu sefer de beta artacak mı stresine girersiniz dış gebelik mi vs diye kendinizi üzersiniz kaset testlerden önce kana yansır kaset testlere betanız belirli bir seviyeye geldiğinde ancak net sonuç alırsınız ki çoğu dr arkadaşım kaset testlerin sonucuna bile bakmaz lütfen adetinizin gecikmesini bekleyip öyle kan veriniz Allah gönlünüze göre versin 🙏💐
3827 5280Al amiiinn söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum.. Fakat elimizde olmadan o günü bekleyemiyoruz malesef, doğrusu anlattığınız şekilde tabii ki
Nergizos 5280Al kesinlikle çok haklısınız. Adetim gecikmeden kaset test yaptım pozitif çıktı. Kan verdim 65 çıktı. Gün aşırı verdim 25 e ve 9a düşerek adet oldum. Kimyasal mis. Yani gerek yok. Önceki gebeligimde de 8haftaya kadar kalp atışı olmadı düştü. Dr gebelik var demek için kalp atışı olmalı diyor. Çünkü beta olup kese olup gebelik yine olmayabilir. Biz erkenden sevinip erkenden hayırlı olsun diyoruz. Maalesef yanlış yapıyoruz
5280Al 3827 sizi çok iyi anlıyorum hepimiz illaki yaptık bunu hepimiz ayrı ayrı sınavlardan geçiyoruz sabrın sonu güzel olacaktır aynı duyguları yaşadığım için yazanlara hep tepki gösteriyorum bazen kızan bile oluyor ama benim derdim kimse hayal kırıklığına uğramasın vakti saati gelince kendiliğinden oluyor siz yine takip edersiniz adetinizi insallah hersey gönlünüzce olsun dua edeceğim sizin içinde
3827 5280Al canım benim Allah razı olsun güzel yüreğine sağlık.. Aslında bu şekilde kendimizi daha strese sokuyoruz bu işin en büyük düşmanı stres bunu bile bile yapıyoruz bunu daha sabırlı olcam yaşadığım bu olaydan sonra inan kendimle birlikte eşimi de üzdüm bu defa
5280Al Nergizos işte tam olarak demek istediğim buydu teşekkür ederim yorumunuz için insanı çok fazla etkiliyor daha sonra ki gebeliklerde ise stresli geçmesine depresyona kadar giden durumlara sebep olmakta doğal akışına bırakınca sağlıklıysa gebelik o kadar güzel ilerliyorsunuz ki tabiki bazı sınavlardan geçebiliyorsunuz benimde kaybım var ne kadar zor biliyorum dua sabır ve düzenli doktor kontrolü çok önemli tıbbiye alanında sorular sorulmaması lazım aslında ve cevaplanmaması bu alanda uzman doktor bile görmeden muayene etmeden hiçbirsey söylemez sizlere herkesin yapısı farklı yaşadıkları farklı farkında olmadan kötülük yaapılıyor eleştirdiğim yorumlarla diye düşünüyorum daha çok bu platformu dertleşmek anılarımızı paylaşmak amaçlı kullansak daha doğru olur gibi geliyor bana sizlerinde hersey gönlünce olsun tüm anne olmak isteyen herkese en hayırlı en kolay yoldan Allah nasip etsin dilerim ki 💐