Mervs Nanecay ben çok erken haftalardan beri kullanmama ragmen geçmiyor. 😢 umarım siz faydasını görürsünüz
Bettulakkus Nanecay benim de çok ağrıyor henüz 5+3 deyim hamile kalmadan öncde vardır ama bu sefer bu gün hiç geçmiyor ağrı ilk hamilelikte olmuştu ama sonradan bunda her şeyi çok şiddetli yaşıyorum 🤦🏻♀️ yarın doktora gideceğim
dilekk11 Nanecay amin. Ben de bu rahatsızlığın bayağı bir çaresini aramıştım ama bulamadım. Magnezyum da pek fayda etmedi. İnşallah siz de çok çekmezsiniz.
hayalim35 Nanecay valla aynı şey mi bilmiyorum 30+4 haftalığım geceleri kaç defa uyanıyorum üzerine yattığım bacak sanki felç olmuş gibi dayanılmaz bir ağrı var
Gamze_93 Nanecay evet canim bebegin en agir yeri basi olurmus basi asagida oldugu icin baski yapmasi cok normal bu ayda dedi haftaya 8.aya giriyoruz. Ultrasonda herhangi bi sakinca gormedi yuruyusunu ihmal etme bise olmaz dedi o baskidan.
Twochildren Nanecay bu bende normalde de var başlayınca çıldıracak gibi oluyorum, gecenin yarısında kalkıp ayağımı yıkarım ancak öyle biraz duruyo asla örtemem ve sürekli sallama ihtiyacı :( cidden berbat bir his
Burcu58 Boncukk123 benim ilk hamileliğim de başladı bu durum mahvetti beni doğurduktan sonra da kalıcı olarak kaldı bende çok doktor gezdim çözüm yok bu üçüncü hamileliğim yine geceler haram oldu uykuya dalana kadar yoruluyorum yani umarım sizde kalıcı olmaz