Pirayeee 39+5 haftalık pazartesi günü spinal anestezi ile meleğime kavuştum.😍 biraz ağrılı dönemden geçtiğim için hiç bakamadım buraya🙄 sabah 9da ameliyathaneye gittik anesteziyi aldıktan sonra korkudan titremeye başladım seruma ek bişyler yapmalarını istedim sonrasnda doktorun geliş gidişini hatırlamıyorum😄 odamda fotoğraflardan bebeğimn kaçta doğduğunu öğrendim😍 09.32de meleğime kavuşmuşum. Bikaç gündür ağrılı geçiyor. Özellikle geceleri ağrılı gündüzleri daha iyiyim.. ama onu görünce de güç kuvvet geliyor darısı bütün bekleyenlere ve isteyenlere inşallah inşallah ❤❤❤❤❤❤
Dyg34 Pirayeee allah bağışlasın canım hayırlı olsun evladın darısı bizlerin başına artık.. hem belden uyuşturdular hemde sonradan narkozmu almak zorunda kaldın 😔
Pirayeee Dyg34 malesef öyle oldu. Hayal meyal ameliyathaneyi hatırlıyorum 😄 ben kendim istedim kesiği hissederim korkusundan titriyordum😅
Pirayeee Tugbaelmass inan hiç bilmiyorum ama anesteziden sonra bayağı söyleniyordum heralde kendime geldiğimde yorulmuştum🤪 Ama mükemmel bir duygu. Şuan ağladığını görmeye duymaya dayanamıyorum içim gidiyor 😅
Tugbaelmass Pirayeee acayip korkuyorum ben ameliyata girmeden istiyorum sakinleştirici😐 ama yapmıolar bebek çıkınca yapılıyormuş 2-3 ay kaldı Doğuma genel anestezide olmam zaten
Pirayeee Tugbaelmass bana bişyler yapılmış morfin mi ne bilmiyorum inan. Anne adayı kötüyse yapılıyor diye biliyorum. Sarhoş gibi oluyorsun ama tedirgin değilsin
Pirayeee Tugbaelmass yok doktora kızımın adını söylemişim benimle fotoğraf çekmişler bebeğimi hiç hatrlamıyorm😅 ve gülümseyerek poz vermişim yani😂