Ayse4003 Neler yaşıyorsunuz bu haftada ? Vajinal baskı hisseden var mı? Bebek kilosu bu haftada kaç? Epidural Sezeryan ve spinal Sezeryan mı olacaksınız?
Kubraesber16 Ayse4003 32+1 iz bel ağrısı ayak ve ellerde ödem hareketleri sert artık epey can yakıcı oluyor mide yanması cabası 🤦🏻♀️ Yattigim yerden zor dogruluyorum eklemlerimde cok agri olusuyor benim birde tansiyon eklendi sezeryan istiyordum baglatmak icin ama doktorum sadece baglatmak icin sezeryan onermiyor o yuzden normal dogum yapacagim uzerinden zaman gecince kapali ameliyatla baglatacagim tupleri kilosu en son 30+4 gittigimde 2045 gr di suan kac bilmiyorum
Ugu324 Ayse4003 32+6 yız en son 2000 Gr dı genel anestezi olacağım mide yanması haric hic bir sorunum yok
Aysegultezcan48 Sağdan sola soldan sağa dönemiyorum 😬 geceleri uykuya dalamama ve sürekli tuvalete çıkmam arttı bebek hareketleri artık minik tekmeler değil karnı ittirecek derecede acıtıyor 🥰 neyseki az kaldı 😌 ikinci hamileliğim spinal olacağım tekrardan
Oztrksadiye Hergün biyerim tutuluyo vajinamda acı var bugünde bacaklarımda başladı et kesigi olmuşum ya belim agrıyo halsizim canım bişey yapmak istemiyo az iş yapınca yoruluyorum kan degerim düşük birsürü temizlik var ne yapıcam bilmiyorum
Zeytop 33+4 teyizzzzz en son 32 haftalıkken 2051 gramdik. Gece dönmeler tuvalet sıklığı gibi sorunlar dışında pek bir sorun yok he birde mide yanması tabiiiiikiiii 🥹 ilk trimesterden sonra çok sıkıntı yaşamadım elhamdülillah 🌼