Merikis1234 sibelardam benim annem orada anjiyo olmuştu hani ilgili doktorlar beğenmiştim bir tanıdığında ikizlerin orada doğdu oda memnun kalmış baya ilk defa gideceğim işte görüşmeye bakalım artık dedim ben yakında bir yer olsun
oznuryalcn Merikis1234 uşaktan selamlar kizlar🙋 23 yasindayim nasipse mayisin ilk haftasi oglusumu kucagima alicam 😊
sibelardam Merikis1234 115 tl aile hastanesinde ne kadarmış araştıralım valla ya aynı yere gidelim🙆🏼♀️
Deletedmom004 Merikis1234 Eyüp’te oturuyorum canım. Bahçelievler Medical Park’ta Meral Arısal’a gidiyorum. Sen de Bahçelievler’de oturuyorsun sanırım ☺️
Dniz47 Merikis1234 ikinci gebeligim Eskişehir'de yaşıyorum bir kızım var şimdiyse oğlum olcak isallah 21 yaşıma girdim 😊
Merikis1234 Deletedmom004 evet Bahçelievlerde oturuyorum medikal parkta yakın bize ama muane ücreti ne kadar ki
Deletedmom004 Merikis1234 215 canım muayene ücreti sigortalı olanlara. Sen hangi hastaneye gidiyorsun 🤗?
Yokk Merikis1234 bnde İstanbul yasım 24 oğlum 2.5 yasnda ikinciye 33 haftalık hamileyim yine oğlumu bekliyorum 💙💙🙏🙈
Merikis1234 Deletedmom004 pahalı orası ya 😞 ben aile hastanesinden randevu aldım bakalım daha gitmedim ilk devlette gitmiştim 2 sefer istemedim sonra