Merikis1234 Gulsum2308 yani orasıda öyle Doğum hakları var çalışan anneye bir sürü avantaj var çalışmayı bırakmayı düşünmüyorum o yüzden bakalım hayırlısı birde çocuk giyimdeyim artık cinsiyet belli olsun da almaya başlıcam 😂😂
Gulsum2308 Merikis1234 evet haklarını kullan tabiki, ayy çocuk giyimde olman çok büyük avantaj cinsiyeti belli olduktan sonra almalara doyamazsın artık ben gördükçe almak istiyorum 😄
Merikis1234 Gulsum2308 aynen gelen ürünlere ilk ben bakcam direk ayırcam 😂 sen gel sanada ayırırım 😉😂
Nuryigit Merikis1234 mrb 24 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum ve ikiz gebeyim yani Allah nasip ederse 3 çocuk annesi olcam Ankara'da yaşıyorum
Ayseosman Nuryigit masallh cnm inş hayırlısıyla kucağına alırsın bnde 24 yasındayım 3. Ye gebeyım oğlum 5 ve KIZIM 4 yasında bu Prensesim 20 haftalık😉😉
Tugbamete Merikis1234 merhaba canım bende 28 yaşındayım genç kısma giriyorumdur umarım 😂😂 38 haftalık erkek bebiş bekliyorum ilk olcak inşallah izmir kahramanlarda oturuyoruz
Nuryigit Ayseosman ayyy maşallah benim ikinci gebeliğim ama sonuç değişmiyor 3 çocuk annesi olcam Allah'ımın izniyle seninkileride allahım bağışlasın Can'ım benim sağlıcakla inşallah bu Melek'lerimizede kavuşuruz inşallah 🙏🙏🙏