Betulgkc Bebeğinize aldığınız kıyafetleri ne zaman yıkadiniz ve hastane çantasıni hangi haftada hazirladiniz
electus35 Betulgkc 32. Haftada yıkadım, ütüledim ve kilitli poşetlere koydum doğuma kadar kirlenmesin diye. Bence çok geçe bırakmayın. Sonradan insanın üstüne bi ağırlık geliyo. Ayaklar kaldırmıyor sanki artık.
birLinaannesi Betulgkc 28. Haftaya giriyoruz yarın. 32 veya 33. Haftada hazırlamayı düşünüyorum. Elimin altında kalsın ne olur ne olmaz kafasındayım bende.🙏🏻
Loli_01 Betulgkc ben aldıkça yıkamaya baslıycam ütüleyip ascam son haftaya bırakmak istemiyorum hem yorgun olurum hemde yazın sıcağı cekemem o ütü buharını dolabınız hazırsa yıkamaya başlayın bence kıyafetleride 15 dk yıkamayı düşünüyorum ☺️☺️
yarendt Haftadayım bu hafta hazırladım hastane çantamı bi bezi kaldı onunla kargosunu bekliyorum. Çamaşırlarını da 32-34 hafta aralığında yıkadım 😊
karaguzelirem_ 32.haftamda kıyafetlerini yıkamıştım bir gün sonrası annem gelip ütülemişti sağolsun, 34.hafta gibide çantayı hazırladım birkaç eksiğim vardı onları almayı bekliyordum çünkü suan 37+2 haftalığız herseyimiz hazır ☺️