ESMAARAS 14hafta 4 gunlik ne yersem kusuyorum ne olursa ilac serum hersey hicbise fayda etmiyo napmaliyim sizdede durum aynimi
Sudelina2 ESMAARAS 16 haftalığım hala sabahları midem bulanır ilaç kullanıyorum geçiyor zofer etkili bir ilaç denemediyseniz bakın derim
ESMAARAS Sudelina2 prilam dromonimi ne oyle bisey kullandim zoferden cekiniyorum ama galiba kullsncsm
Sudelina2 ESMAARAS ben kusmadan dolayı 1.5 hafta geriledi ilerlemesi emin olum kusmaktan daha iyidir ilacı içmeniz emin olun düşündüğünüz kadar zararlı bir ilaç olsa doktorumuz vermez suan hamile kadınların %60 kullanıyor sizin sağlığınızdan ve bebekten önemli değil yeter ki beslenebilin 🙏
Zeynep0830 Bende aynı durumdayım inanki yemek yemeği özledim hiç bir işimi bile yapamıyorum evet zofer iyi geliyor fakat onunla bile yediğim herşey migdemi yakıyor acaba ne zaman geçecek 12+3 deyim
Evhamlikurabiyeanne 13+2 oldum 13+0 da kustum ben de buzdolap kokusu alinca istemsiz ögürüyorum cok fazla kusmuyorum ama koku hassasiyeti devam ediyor