Busraaslan0 Kızlar selam 34 haftalık hamileyim normal doğum düşünüyorum ama korkuyorum açılmam olucak mı dikiş olucak mı nasıl ıkınıcam napıcam bilmiyorum bilgi almak istiyorum tavsiyleriniz öneriniz var mı ? Video uygulama herhangi herşey 🥹
ikiprensannesi53 Busraaslan0 kabız olmuş gibi ikinacaksin ebenin kullandığı tabir budur kabız olmuş gibi ikin ve kakani yapmaya çalış der
Hazalaskin Busraaslan0 tek önerim. Doğum öncesi nefes egzersizleri doğru ıkınma için eğitimler aldım . Ama doğum anında hepsini unuttum. Hatta nefes almayı unuttum. Doktor nefes al diyor. İçimden lan nefes nasıl alcam diyodum. Sonra oksijen verdiler. Akışına bırakmak doktorunu dinlemek kendini bunları düşünüp strese sokmamak . Tek önerim bu .
Biranne_64 Busraaslan0 ebeler seni yönlendiriyor zaten korkmana gerek yok son bebek gelirken kakan gelmiş gibi hissediyorsun ama gerçekten geliyor 😂ben bu esnada ebeyle tuvaletim var doğuramam diye tartışmıştım😂😂 sonrasında oturduğunuz yerde tutmak için Demir var ona tutunup ebe ıkın dediği anda ıkınıyorsunuz.bu kadar kolay doğum esnasında doğum sancısı falan tok oluyor resmen ✨
Busraaslan0 ikiprensannesi53 Bebek değil de kaka gelirse 😂😂😂😂 ama 24 saat önce yemek yenilmiyor değil mi öyle duydum su dahi içmeyin diyolarmış
ikiprensannesi53 Busraaslan0 valla ben ilk dogumumda gece doğuma gittiğim için sabah halsizlestim su istedim ebeden 1 su 1 meyve suyu 1 kek getirmişti enerjimi tavan yaptırmıştı ikinci doğumda ise nerden baksan 1 kilo börek yedim de gittim doğuma 😅😅😅😅 yani aç gidilmez bence doğuma ya ikiside normal oldu yani yaptım mı bilmiyorum ama zaten o an tuvaletini yapma ihtiyacı duyuyormus gibi hissediyosun
ikiprensannesi53 Busraaslan0 ki zaten kakan gelse bile ebe buraya yap yinede tuvalete gitme diyor çünkü bebek yaklaştığı zaman kaka gelmiş gibi hissediyosun
__anne__ Busraaslan0 benim ilk dogumumda bana lavman yapmışlardı. Doğumdan önce lavaboya gitmiştim. Ama ebeler uyarıyor zaten tuvalette çok kalma çık diye. İnşallah iyi ebeler denk gelir. Onların yönlendirmesiyle oluyor zaten her şey.