Rabiaates1105 Kızlar hayırlı akşamlar 🥰 8+5 haftalık hamileyim. Cinsiyete daha çok var ama Alışveriş için çok heyecanlanıyorum. Cinsiyet belli olana kadar neler aldınız?? İlk hamileliğim o yüzden bu konularda bilgisizim 🙈Yardımcı olursanız çok sevinirim 🫶🏻
genc2kizannesi Rabiaates1105 unisex kıyafetler, banyo takımı, pisik kremi, battaniye, alt açma, bez, pamuk, ateş ölçer, tarak, ağız mendili, sampuan, elektrikli törpü, besik puset falan filan😀
ipeklinaismom Rabiaates1105 ilk bebek arabası aldım sonra bez ıslak mendil şampuan yağ pişik kremi banyo küveti kovası alt açma örtüsü bebek temizleme pamuğu ve hevesle unisex bir emzik aldim
Rabiaates1105 genc2kizannesi hepsini yazıyorum bir kenara çok teşekkürler 🫶🏻 şampuan, bez vs hangi markalarda aldınız acaba? Bez prima en iyisi diyorlar ama şampuan konusunda karar veremedim ☺️
ngksu Benimde ilk nerdeyse her şeyini aldım😂 sadece kıyafette beyaz zıbınlar içlikler ikisine de gidecek düz renkte tulumlar onları aldım onlarda zaten ilk 2-3 ayı çıkarır şimdi cinsiyeti öğrenince rengine göre de bikaç kıyafet alırım sonrası gelince😂
Rabiaates1105 ipeklinaismom çok teşekkür ederim 🥰 bez stoğunu nasıl yaptın canım? Ben de bu ay ıslak mendil şampuan bebek yağı vs almayı düşünüyorum. Kimi dalin öneriyor kimi mustela. Karar veremedim
ipeklinaismom Rabiaates1105 bez sleppy bio natural aldım öneriler doğrultusunda 1numaradan 2 Paket, 2 numaradan 2 paket 3 numaradan 3 Paket aldım . Aynı markanin ıslak mendil aldım kokusuz, dalının içerik temiz değil diyolar şampuan mustela aldım pişik kreşi 2 mustela 2 Sebamed aldım bebek yağı Sebamed aldım
Rabiaates1105 ipeklinaismom dalinden memnun olan kadar olmayan da var 🥹 bende mustela alayım inşallah 🫶🏻 bez konusunda da prima alacağım galiba , benim çevremde de genelde ondan memnunlar 😍 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🥰
ipeklinaismom Rabiaates1105 Prima evet ama şuan hem boykot ürünü oldufu için birde fiyatı kat kat fazla olduğu için tercih etmedim
yagmur_vera 36+2 cinsiyeti bilmiyoruz.☺️😇(Doğumda öğreneceğiz) Kıyafetleri 0-3 aylık hep ara renkler sütlü kahve, gri, beyaz, krem aldık.
yagmur_vera Rabiaates1105 Bu heyecanı yaşamak cinsiyetini hemen öğrenmekten daha güzel bizce 🥰 3. hamileliğim. İlk ikisinde de öyle olsun istedik ama doktorlarımız ağızlarından kaçırdıkları için içimizde kalmıştı 😄
ipeklinaismom Rabiaates1105 türk malı değil oyüzden temiz içerikli olmadığını duymuştum bende öyle düşünüyorum
Rabiaates1105 yagmur_vera maşallah, ben çok sabırsızımdır 🥹 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🫶🏻❣️