Yagmurakyurek Anneler bakarmisiniz doğum yapalı 4gun oldu göğüslerim taş gibi oldu pompayla sağdim ama gene taş gibi gelmior süt çok az gelior ne yapmam lazım taş gibi oldu ilk anneliğim ne olur dalga geçmeyin bilmediğimden soruyorum 🥺
Gamzegll Yagmurakyurek Bebeğim süt birikiyor bol bol sıcak havlu koy bu süt kanallarını gevşetir ve boş bol emzir
Selcennnn Yagmurakyurek dikkat edin mastit olursunuz sağım yapın bol bol emzirmeye çalışın birde duş iyi geliyor
Yagmurakyurek genc2kizannesi emzirmeye calisiorum elimden geldiğince bazen memeyi kavrayamior memelerim çok acıyor taş gibi oldular anlamadım nie böle
Elifasell Rabbim sağlıklı şekilde büyütmayi nasip etsin miniğini inşallah. Ben hiç emziremedim ama azcık sağım yapıyordum. Cok az geliryordu. Duşa girip sıcak suyla bir duş al goguslerin yumusar annem bana öyle yaptırıyordu. Biraz olsun iyi geliyordu.
ilaycete213 @Yagmurakyurek duşa girip sıcak suyun altında yeşil sabunla ovaliyordum o çok yumusatiyordu birde bebeğim benimde tutmuyor mahfolmusum ama sen vermeye çalış zorlanda olsa benim kızım tabi doğup bir hafta sonra vefat etmişti sebepsiz o benim için daha zordu hem yasım yerdeydi hem göğüs ağrısı mahfolmustum
LamiyaCetinkaya Yagmurakyurek Sıcak duşun altında yavaş yavaş masaj yap daha sonra yeniden sağmayı veya emzirmeyi dene. Göğüslerin terbiye olana kadar bu şekilde rahatlatabilirsin 💚
Ecem95 Yagmurakyurek göğsünün hepsini kavraması lazım tüm kahverengi bölgeyi eğer ucun yoksa bebek kavrayamıyorsa silikon ucla emzir ama mutlaka bol bol emzir