Gamzelit Anneler merhaba Aksaray merkezde bebek için uygun ve bol çeşitli yerel mağazalar var mı acaba ben öyle yerel bebek mağazalarını bilmiyorum ama e bebek ve avm dışında fikri olan yazarsa çok çok sevinirim bebişe alış-veriş için
Cilginanne2bebeli68 Gamzelit mevlana giyim var aksarayda kizimda ordan aldim ikinci bebisdede ondan alacam
Gamzelit Hani olur ya bazı şehirlerde çok çeşitli çok daha uygun fiyatı bebek mağazaları heh işte onlardan
Gamzelit Cilginanne2bebeli68 teşekkür ederim fiyatlar nasıl birde yeni doğan ve bebek için genelde bakmak istiyorum sıkıldım e bebek lcw tarzından yani değişiklik olsun diye aslında öyle yerel mağazalarda da bazen çok kaliteli ürünler olabiliyo sırf marka diye çok para vermeye gerek yok bence o sebeple fiyatlar nasıl
Gamzelit bitanemiz24 yaa evet şimdi instagram hesabına da baktım siz alışveriş yaptınız mı fiyatlar nasıl
Cilginanne2bebeli68 Gamzelit fiyatları çok güzel ya şimdi nasıl bilmiyorum kizim 15 aylik 2 sene oldu alalı
bitanemiz24 Gamzelit ben de ordan takip ediyorum gidemedim daha bu hafta içinde gideceğim inşallah bende